Elif__oztrk Teslimenursevil 23 yumurta toplandı ama 5. güne sadece 3 embriyo ulaşabildi. 1 tanesi transfer edildi şuan test günümü bekliyorum ☘️
Cimcat Teslimenursevil 15 yumurta toplandı 13 tanesi olgunlaşmış 11 tanesi döllendi 9 tane 5.gün 1.kalite embriyo donduruldu . (Yaş 30 )
Cimcat Teslimenursevil ilk transferim Ocak ayında yapıldı kimyasal sonuçlandı büyük bir enfeksiyon geçirdim. İkincisi de nisanda yapıldı şuan 8 haftalık gebeyim çok şükür 🙏🏼🧿
Ask12 Evrem990 birşey sorabilir miyim mesela 2. Güne çok kayıplamı devam ettiniz yoksa 3- yada 5 günde mi sayı bukadar düştü
Evrem990 Ask12 32 toplandi 16 döllendı zaten 16 tanesini dollediler.16 taneden de 5 tane kaldı ama 3.gun azalmişti yanlis hatirlamiyosam
Ask12 Evrem990 teşekkür ediyorum brnim 1. Ve 2.gün sayım aynı ilerliyorda burda hep düştüğünü gördüm acaba dedim bianda mı oluyor
se2206 Benm yumurta rezervim düsuk toplamda 4 tane toplanmıştı üçü döllendi. Ama beşinci güne gitmedigi için transfer olmadi. Daha sonra prp yaptırdim. Kontrole gidicem daha sonra karar verilcek ne yapmamız gerektiğine.
se2206 1.63 çıktı doktor yaşına göre düsuk genele göre iyi dedi. Ama başka doktor yanlış olabilir testin dedi. Tekrar vercem test