Teslimenursevil kız 9 u döllendi ya kaçının gelişimi durdu kaçı devam ediyor bakalım yani yarın at deve belli olacak. İnsan mersk ediyor sorguluyor tabi, ben birde çok takıntılıym her şeyi bilmek öğrenmek isterim. Hatta kan vermiştim doktor sonucuna göre taze yapıcam dedi. Onu belirleyen hormon da o progesteron hormonuymuş 1,5 altında olması gerekiyormuş transfer için. Çünkü bir buçuk üstü olursa rahim erken kalınlaşmış oluyor ve bebeğin tutunma şansı azalıyor. (Bu bilgilerin hepsini araştırarak öğrendim🤣)
Neyse sonuçlar çıktı ben internetten baktım hemen doktor yumurta toplamaya geldiğin gün söylerim taze transfer olup olmayacağını demişti. Baktım progesteron hormonu sonucu güzel. 1in altında eşime dedim ki hoca taze transfer yapacak. Aa arayıp haber mi verdi? Gittiğimizde söyleyecekti falan dedi. Yok ben kendim baktım falan dedim ne alaka sen ne anlıyorsun ya falan gibisinden takıldı. Hakikaten de öyle oldu yani kısaca her şeyi bilmek her şeyi araştırmak her konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Kan sonucundan taze mi dondurulmuş mu olacağını anladım düşün sjhshs