Annesininmelei Pazartesi günü beta 1360 çıkmıştı, bugün 3200 ve progestoron 5.8 doktorum keseyi göremedi. Dış gebelik olduğunu düşünüyor. Sat 12 Mayıs. Böyle bir süreci yaşayan var mı?
Gizmoo Annesininmelei direk 1360 ile mi öğrendin daha öncesinde hiç test vermedin mi ? Ben 2 kere yaşadım birinde farkedilmedi ölümden döndüm. Diğeri farkedildi iğne yaptılar düşsün diye ama düşmedi tüpümü aldılar. Benim 2. De değerim çok yüksekti ondan düşmedi 13bin olmuştu senin iğne ile düşür büyük ihtimalle
Myasminn Annesininmelei doktorun daha iyi bilir tabii ama benim değerim 4450yi geçtikten sonra görülmüştü kesem
Sevgi1985 Annesininmelei 3800 lerde kesem gözükmedi ama 2 kerelik tahlilde anlaşılmazkii bende dış gebelik atlattım beta ploto çizmışdi yükselip düştü ki ⅞ defa beta bakıldı Dr en iyisini bilir ama pazartesi beta tahlili nde kesin sonuça ulaşılır bence
Sevgi1985 Annesininmelei birde 12 mayısda reglı olmuşsun bugünlerde daha yeni geçecek geçikmen olmamışki canım geçikme olmadan değerin maşallah yüksek satı batı anlamıyorum olduğun regli tarih diye düşündüm
Annesininmelei Bebegimveben son adet tarihime göre 3 hafta 1 günlük ama olduğu günü biliyorum ona göre de tam 2 haftalık
vyusala Annesininmelei dış gebelik yaşadım beta hcg normal hamilelikdeki gibi iki güne iki kat artiyordu ama bende sol kasıkda şiddetli ağrı oldu doktora gitdim büyük ihtimal dış gebelik dedi sonrasında ağrıya kanamada eşlik edince metetraksetle gebeliyi sonlandırdılar
busratekcn Annesininmelei 2 kat mecbur değil . Ben 197 ile öğrendim 10 gün sonra 800 e çıkmıştı normalde 4 gün sonra 800 e çıkması gerekiyordu. Yani çok az yükseliyordu. Bana da doktor . Yüksek ihtimalle sağlıksız gebelik dedi. Pskolojim çok bozuldu çok ağladım çok korktum. Şuan 25 haftalık hamileyim çok şükür. Herşey yolundaymis . Ama kanda o kadar yükselmemis. Bünyeye göre değişir hormon seviyesi. Herşey Allah’ın takdiri lütfen dua edin.
Sltncnz 7-8. Haftadan sonra görünmüştü bende bir doktora inanmayın başka doktorlara da görünün bence ☺️
Annesininmelei Sltncnz beta artışını beğenmedi doktorum. O yüzden dış gebelik diyor. Zaten keseyi dışarda da görmedi. O yüzden hemen iğne vermek istemedi. Pazartesi bakalım dedi.
vyusala Annesininmelei bende iğneden sonra kist oluşdu iki aylık tedaviden sonra isersen bebek düşüne bilirsin dedi 6 ay sonra hamile kaldım psikolojik olarak hazır diyildim 2 ay sonra için