bridenez 6+4 hamişleri gebeliğiniz nasıl gidiyor. bebeğinizin kalp atışlarını duydunuz mu ? 👶🏻 bulantı, kusma, sırt ağrısı vb şikayetleriniz var mı ? 🤰🏻 iştahı açılanlar var mı ? 🍫🍰🧁🥧🍮🍦🥮🍱🍘🫘🌰🍤
42susam42 bridenez 6+6:) şuan hiç bi belirti yok ikinci gebeliğim oğlum 21 aylık plansız gebelik aktif bir karaciğer rahatsızlığı var siroz ve otoimmun hepatit hastalığı doktorum ikinci doğum olursa sağlık açısından sıkıntı yaşayacağım için sinlandirmami istedi kalp atışı daha duyulmadı Çarşamba kontrol var
Mutluanne-23 Ben 9+6yım iştahım çok açıldı Şükür diğer sorduğun hiç bi sıkıntım yok sadece kabızlık çekiyorum kaç haftadır 😔 nasıl gecicek bilmiyorum
bridenez İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Şuan bende henüz kalp atışını duymadım ve belirtim de yok ve hipertrodi hastasıyım 🤦🏻♀️ inşallah bebem sağlıklıdır 42susam42
bridenez ben ilk 5+3 de gitmiştim doktora kese gözükmedi önce sonra detaylı ultrason ile bakıldı ve gözüktü ama kalp atışını duyar mıyız bilemiyorum inşallah duyarız 😍🤰🏻 Daryam35
gulcihanoksuz 6+3 bızde bezelyemle daha gıtmedım cuma gunu gıdecem ama duramıyorum sabırsızlanıyorum cok merak edıyorum hıc ultrasona gıtmedık
bridenez bende aynı şikayetleri yaşıyorum + olarak bugün kanamam oldu biraz korktum açıkçası ama hastaneye gitmedim gulcihanoksuz
bridenez ağrılı bir kanama değildi ve çok sürmedi şükür tekrarlamadı da 😌 bu arada ben adada yaşıyorum burda tek hastane ve tek doktor var cumartesi günü olduğu için gitmedim Mutluanne-23