Arkadaşlar 28 günde bir adet görüyorum ama 1 haftadır günün geçti olmadım test yaptim sahab negatif çıktı ama bende duygusallık var ağlama isteği üzüldüm tabiki bu duruma çünkü ikinci kez anne olmak istiyorum Allahim nasip ederse inş oğlum 3 yaşında 3 s3ne sonra bir tane daha yapmaya karar verdik bir hafta boyunca araliklarla ilişkiye girdik ay sonunu iple çektim diye bilirim dünde test yaptim cikmadi moralim bozuldu braz ama rabbim en iyisini bilir varmi yokmu bilemiyorum kan testi yaptırsam mi diyorum ümidim de kesildi braz test de çıkmadı kanda da çıkmaz diyorum başına gelen oldumu b3nim gibi benim adet gecikmesi normalde strese bağlı 2 gün faln sürüyordu ve de zaten ağrılarım olyodu geciktiginde şimdi sadece kasik ağrılarım olur duygu durum değişikliği oluyo bilmiyorum sıkılıyorum ama denemekten cazgecmicem rabbim ne zamn nasip ederse inş.allah olmayanlaraa da nasip etsin inş ben en azından 1 kere tattım o duyguyu çok şükür size sorum şu idrar testinde gebelik çıkmayıp kanda Bell olan oldumu ?