Cmscms06 Kızlar yumurtlamadan 11 gün geçti dün evde test yaptım çıkmadı bi şey ama batmalar var alt tarafımda, ev taşıyacağız emin olmak istiyorum direkt kan vereceğim. Çıkar mı varsa?
cansureis Cmscms06 Canım bende post açtım ama adet tarihin yakın mı bide erken çıkmayabilirmiş dediler
Minnakkurabiyeveannesi27 Cmscms06 Eğer varsa ufakta olsa bir beta artışı olur kuzum hadi hakkında hayırlısı
Pnr_KMRC1 Cmscms06 adetime 10 gün varken gidip kan vermiştim negatif çıktı adet günü verdim hamileydim hatta hamile değilmişim bu ay diyerek dertlenip sigara üstüne sigara içmiştim bide oysaki hamileymişim
Cmscms06 Ben geç yumurtlama gördüm normalde adetim yarındı ama yumurtlamadan henüz 11 gün geçti. Geldim bekliyorum valla kan vermeyi eşime de söylemedim olursa süpriz olsun diye 🥲 dua edin kızlar az biraz da olsa fazla bi değer göreyim
Miracleee Cmscms06 inşallah canım allah gönlüne göre versin. Tüm bekleyenler olarak hepimiz sevinç yaşayalım bu ay hayırlısıyla. Sonucun çıkınca yaz mutlaka merak ederim 😍🪻
Cmscms06 Malesef 🥲 <2 çıkmış, ikiden küçükse zaten 11. Günden sonra çok yükseleceğini sanmıyorum. Bu ay da olmadı yine nedensizce, nasip 🙏🏻
Elif__oztrk Cmscms06 hakkınızda hayırlısını nasip etsin Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur bunu unutmayın ❤️ sakın sıkmayın canınızı dünyanın sonu değil 💞🫂
Elif__oztrk Cmscms06 C-life diye bir karışım var ondan kullandınız mı çok arkadaşım hamile kaldı ilk kutuda
sunshine_ Cmscms06 hayırlısı olsun kuzum kendinş yoracağın bu zamanda zorlanırdın ev taşıma telaşın bitsin kendini toparla ve tekrar dene
Cmscms06 Elif__oztrk çok teşekkür ederim 🥲 öyle tabi bi de daha yolun çok başındayım zaten yeni yeni deniyoruz o yüzden üzülmemeye çalışıyorum 🙏🏻
Elif__oztrk Cmscms06 rica ederim ben pkos’um bende hamilelik olmadı ama yumurta kalitem arttı ilk opu da hiç yumurtam toplanmazken ikincisinde 23 yumurtam toplandı bir şans verin derim umarım fazlasıyla faydasını görürüsünüz 🌸
Elif__oztrk Cmscms06 7 senedir evliyim 5 senedir bununla mücadele veriyorum hiç kolay değil biliyorum Rabbim yolunuzu kolaylaştırsın ❤️