Demmet rabiaozcans ayy evet benı görende öyle diyordu kaynana tipi var sende diye 😅😅 ahh ahh neyse minnoş kaynana olcam kendimi şimdiden hazırlıyorum
Honeyss Sema_atar yok doktorum birşey demedi yarın bu kontrolum var soracağım ☺️ bu haftada belli olur mu ki yada tahmin yapiyorlarmi?
Sema_atar heleninannesi yaa maşallah Allah analı babalı büyütsün sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Annemioluyorummben60 rabiaozcans merhaba instagramda doktor mfk var orada gördüm Türk kahvesi içip gidince bebek hareketli oluyormuş , denk gelmişken paylaşmak istedim. Sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah
rabiaozcans Annemioluyorummben60 çok teşekkür ederim güzel tavsiyeniz için💖 evet bende sürekli keşfette denk geliyorum aşırı hareketli bebekler😂
Annemioluyorummben60 rabiaozcans benim bebeğimde 11 haftalık ultrasona girmeden canga yemiştim elini havaya kaldırdı ayaklarını bisiklet sürer gibi yaptı çok etkilendim bir daha ki kontrolü iple çekiyorum Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin 🧡
Sema_atar Honeyss ya tabiki ilk temennimiz o zaten ama merak ediyoruz iste 😊 gittin mi ya Dr.a ne dedi
EsmaK rabiaozcans benim 12. Haftada kız dedi bir hafta sonra kontrole gittiğimde 13 de erkek dedi artık birdahaki ay kesin öğreniriz inşallah
Gebeyim-32 rabiaozcans 11+3 bugün ikili test in gittim oğlan gözüküyor dedi , sadece süt içmiştim kahvaltıya fırsatım olmadı. 3 boyutlu ultrason ve hareketli ultrasonla gösterdi kıpır kıpır dönüyordu
rabiaozcans Gebeyim-32 ayy maşallahhh bugün bende gittim olduğu yerde yatıyordu😂😂 bi ara kolları bi oynattı sağolsun
Gebeyim-32 rabiaozcans ama normal ultrasonda değil 3 boyutlunun hareketlisini açtı yüksek ses gönderiyor o yüzden görüldü o kadar. Normal ultrasonda sadece kolu oynuyordu