guzelanne01_ Arkadaşıma randevu alacaz doktora sormaya çekindim açıkcası cahil bir soru olarak algılamasın diye Aşılamada kadın doğumdan randevu alırken Sadece kadının alması yeterli dimi kocasına ekstradan randevu alınıyormu
Caglasmz guzelanne01_ ben gittiğimde eşimi içeriye almamışlardı ama imzalanması gereken evraklar var + dediğiniz gibi sperm testi onun dışında aşılama gününe kadar eşine gerek yok
Deletedmom_85 guzelanne01_ devlette yaptırmadım bilgim yok. özel kadın doğum kliniğine gitmiştim ben. Aşılama yapılacağı zaman eştenle sperm alıyorlar sadece o kadar. İlk etapta eşime gerek olmamıştı ama devlette imza falan attırıyorlar mı bilmiyorum
Marsmelow guzelanne01_ üniversite hastanesinde aşılama için doktor eşini sperm testine, kadını da rahim filmine yönlendiriyor (eğer daha önce hiçbiri yapılmadıysa) Önceden yapılmış testleri varsa uygun görüş işleme başlayabilir.
Deletedmom_78 guzelanne01_ önce erkek için randevu alın sperm testi için gün vercekler o günü aldıktab sonra kadın için randevu alın ❤️