Sibelsibos Mrvctn ama erken gebelik testinde kuruyunca gitti kaset testte silik kaldı kaset teste güvenim olmadığı için erken gebelik testini baz alarak negatif yorumladım yorumun için çok tşkler 😘🙏🙏
Sibelsibos Sema_atar ama bitanem erken gebelik testi negatif çıktı kaset testlere de güven olmuyor kaldımmı yine gizem entrika içinde 😄🤣🤣🤣
Burcuer Sibelsibos yine ben 😆 canım eğer gebelik negatifse mutlaka doktora görün bende de Beyaz akıntı geldi sürekli gebelik belirtisi sandım maya enfeksiyonu çıktı spermin canlı kalmasıni engelliyrmus ondan olmamış bizde
Sibelsibos Burcuer rahatsız etse giderim ne kokusu var ne agrısı sadece takip ettiğim için farkettim canom 4 gündür böyle az daha bekleyeyim bakalım 🙏🙏😘😘
777_elf Sibelsibos maalesef folik asite takviyesine başladı mı bana koktorum bakamam gerektigini söyledi ege bebek dusunuyorsan
Lunalunay 777_elf folik asiti hamile kalmadan 3 ay önce kullanmaya başlayın diyorlar size doktor birakmanizi mi soyledi
Sibelsibos Mrvctn hayırlı uğurlu sağlıkla sıhatle kucağına al inşallah yorumuna çok tşk ederim bacım 🤲🤲🤲😘😘😘
Sibelsibos cahilelafanlatamazsinyorulmaa 777_elf Sibel_gedik Burcuer Lunalunay Lunalunay Melek__55 kızlar bir şey diycem eğer adete yakınsan rahim aşşağıda olurmuş eğer gebelik oluşmaya başlıyorsa rahim yukarı çıkarmış yumurtlama olacağı zaman da yukarı çıkarmış ama eskiler gebeliği şöyle ayırt ediyormuş adete yakın 3 4 gün kala elle alttan muayene ederek rahim yukarı çıkmışsa gebe sayıyorlarmış ben de bunu okuyunca elle muayane ediyorum bu ay hep valla yumurtlma olacağı zaman yukarı çekti rahim kendini sonra bıraktı yumurtlama bitince aşşağıya indi bugün bakayım dedim yukarı çekmiş kendini 🤭🤭
777_elf Lunalunay Kulanmami söyledi hamile kalana kadar benim sorunum va 2 kez sebepsiz düşüğüm var doktorum üstüne basa basa gün kacirmamami söyledi ve çift çizgi dordugum ama progesteron takviyesi al dedi