Kizlar 1 haziranda spinal sezeryanla ikinci dogumumu yaptim size basimdan gecenleri anlatacam
Bir haziran sabah 7de sehir hastanesi kadin dogum acilinden giris yaptik oradan odama alindim beklemeye basladik saat 10 bucuk gibi geldiler damar yoluyla sonda takildi benim cnm sondada cok acidi ilkinde agrimamisti hic sonra ameliyathaneye dogru ciktik odadan sonra bekleme alaninda yarim saat fln bekledim heyecandan titriyorum ama sonra beni alip ameliyathaneye goturduler ameliyat masasina yattim hersey biranda oldu anestezi uzmani geldi igneden korkuyodum ama korkulcak bise yokmus ilk denemede olmadi ben stres yaptim sonra ikincide oldu hemen yatirdilar ellerimi bagladilar ayaklarimi bagladilar sonra ayaklarimi hissermedim hemen etkisini gosterdi karnima soguk biseler surduler bunu hissedecksin dediler bacaklarima kadar surduler sonra uyusma geldi bes dakka gecmedi cocugun sesini duydum hicbise anlamadim cocuk cikmadan once karnima bastirdilar orda dokunmalari hissettim ama sifir aci sonra birden migdem bulandi kustum sonra cocugu goturduler kontrole benim ameliyat biraz uzun surdu cunku goturmeden getirdiler yanagima koydular cok guzel Bir his benim gozlerden yaslar akiyor neyse ameliyatim yarin saat surdu cocuk gittikten sonra biraz kotu hissettim kendimi kustum rahatladim rahim yapisikligi var dedi doktor agir Bir enfeksiyon geciryosun iki yil hamile kalmaman gerek cok riskli dedi sonra ameliyatim bitti karnima kum torbasi koydular sedyeden diger sedyeye kattilar sifir aci jole gibi kayiyordum sanki yataktan bebegin yanina goturduler kuveze koymuslardi ben korktum bi an kuvezdemi kalcak diye tedbir amacliymis on dakka kaldik bekledik ordada baktilar ben iyiyim cikartilar ameliyathaneden disari ciktim esim kqpidaydi hemen korkmus nie bu kadar uzun surdu diye Bir bucuk saat fln beklemis kapida neyse odaya geldk Bende agri fln yok yataga kattilar ustumu degistirdiler hemsire geldi karnima bastirdi kanamama bakmak icin hissetmedim uyusukluk 4sat fln surdu sonra agrilar basliyor ama ole dayanilmicak Bir agri degil zaten istedigin zaman hemen agri kesici yapiyolar ben grip oldugum icin biraz zor oldu ama benim icin oksuruk burun tikanikligi cnm iki kat fazla yaniyordu oksurdukce sansa ameliyattan Bir gun once grip oldum oksuruk mahvetti beni ilk ayaga kalkmada zorlanmadim ama birinden destek almadan kalkamadim yataktan birinci gun ikinci gun tek basima tuvalete gidebildim ne kadar yururseniz okadar toparliyosunuz ben koridora cikip yurudum zaten yatamyodum oksurukten bol bol yurudum bugun 3.gunum eve gececz birqzdan şu öksürük olmasa çok güzel olacak ama iste neyse çok uzattım kusura bakmayın 😂