Secda Merhaba hanımlar özel hastane fiyatları çok arttı 2. Ye hamileyim şuan vatan hastanesie gitmek istiyorum yine Ama fiyatlardan dolayı endişem var dün bir sigorta şirketiyle görüştüm doğum sigortası için herşey dahil 10.500 dediler İçinizde hamile kaldıktan sonra sigorta yaptıran varmı acaba
Besst Secda hamile olmamanız gerekiyor sigorta yaşında hatta bazı şirketler sigorta yaptırdıktan 2-3 ay sonra gebe olmanızı istiyor
Aydanur06 Secda canim bende sigortayla yaptiracaktim ama dogum sonrası kontrol bebegin ilk kontrol ve asisini gebelik komplikasyonu yani seker tansiyon vs yada dogum esnasinda gelisen birsey olursa cebimden ekstra odemem gerekiyordu belki hastanenin verecegi fiyati gececekti onun icin hastaneden paket aldim
Mrsfly Secda valla 10.500 e doğum içindeyse bedava kesin yaptır. Özel hastane doğum fiyatları uçtu. 10.500 e doğum yaptıran hastane bulmak nerdeyse imkansız
Secda Bernasnli evet söyledim bı kaç sigorta firmasi hamilelikten sonra yapıyormus bana daha uygun geldi yapran oldumu diye merk ettim
Sezgitas Sizgortalar genelde hamile değilken yapıyorlar. Hamileyken yapan 2-3 tane buldum ben, onların fiyatı da normalde tek tek verdiğim ücretle aynı oluyordu neredeyse. Kendimi hastane yada doktor açısından kendimi sınırlandırmamak için yaptırmadım ben
Secda Sezgitas ben şöyle düşündüm vatanda erson beye gittim ilk dogumumda şimdide onu istiyorum doğum 12 binmiş tek muayeneler 515 birde tahliller feln bana bulacak 18 20 ben ocakta doğum yapıcam daha üzerine bı kaç zam daha gelir 20 25 bin olur ben de dedim tamamyici sigorta 10.500 yapıyorlarmis onu yaptiraam nasıl olur danışayım sizlere
Bernasnli Secda anladım ondan o kadar pahalı ben hamile kalmadan yaptırdım 3,500 e doğum paketi de içinde
znkara Secda hayır anadolu sigorta poliçe başlangıç tarihinden sonra 1 kez regl geçirmenizi istiyor yani son adet tarihiniz poliçe tarihinizden sonra olması gerekiyor yoksa geçerli olmuyor
Secda Aydanur06 onları ben bilmiyordum bak onlar içinde bı araştırayım paketler çok pahalı diyorum ya 20 25bini bilacak
Aydanur06 Secda bende 25e aldim paketi sigorta sirketi 18di ama bu dediklerimi cebimden verince belkide gececekti o parayi riske atmak istemedim bide bende kan pihtilasmasi var onun tedavisi farkli oldugu icin onuda karsilamiyor mesela
Secda znkara ben sigorta şirketiyle üzerine basa basa konuştum tek bu firma yapıyormuş başka yapan yokmus
Besst Evet Anadolu sigorta kesinlikle kabul etmiyor adet geçirmiş olmanı gerekiyor sizi yanlış yönlendirmişler
Secda Besst özellikle dedim şuan hamileyim şimdiden sonra yaptırmak istiyorum diye onlarda tek Anadolu sigorta yapıyor dedi
znkara Secda görüştüğünüz kişi yanlış bilgi vermiş olmalı çünkü ben aralık ayında yaptırdım hamile kalmadan önce arkadaşımında şüphesi vardı mesela ona geçerli olmaz hamileysen dediler ve şikayet vardan aratırsanız bir sürü şikayet görürsünüz doğum teminatı yaptık geçersiz diye çünkü tek aradıkları şart poliçe tarihinden sonra son adet tarihiniz olması gerekiyor yaptıracaksanız bunu iyice araştırın mağdur olmanızı istemem kimsenin olmasını istemem
znkara Secda https://www.anadolusigorta.com.tr/i/content/29_1_SA626(TSS%20%C3%B6zel%20%C5%9Fartlar).pdf Burada bütün şartlar yer alıyor inceleyin isterseniz
Sm135 Secda ben sigortacıyım alanım sağlık değil ama biliyorum Anadolu sigorta asla hamileyken poliçe yapmaz. Sompo ve demirhayat yapıyor sadece