Keskin60 Merhaba bayanlar hcg değerim cuma günü 350 çıktı ama kese görünmedi sizce bir daha dr a ne zaman gitmeliyim?
flybrs Keskin60 benim 5 haftalık alttan ultrason ile baktı göründü kese , bu hafta kalp atışını duymaya gideceğiz
Ezgi14 Keskin60 3000-5000 gibi bi deger oldugunda karindan ultrasonla 1000 oldugunda vajinal ultrasonla gorunur
Nurhayat1212 1 hafta sonra git benim 1000 lerin ustunde cikmisti aninda gozuktu daha seninki keseye dusmemis beklemen lazim hayirlisi olsun:)
Keskin60 Esra7261 dr alttan baktı 350 idi değerim ama göremem dedi ve göremedi de 1 ay sonra gel dedi 🤔
Nurhayat1212 7 haftalikken suan kalp atisini duyucam erken gozukuyor kese dusmusse eger bazilarin gec oluyo genelde 3 4 hafta arasi gozukuyor
Nurhayat1212 Bu hafta bende kizlar soyleyin doktora ses kaydi alin bebisinizin kalp atisini ben alicam:)
Nurhayat1212 Ama ben vajinal dan muanesinden yana degilim ozellikle bebek kucukse dusme tehlikesi yapiyomus doktorum sagolsun hic sormadan tabiki karindan yapicam dedi aklinizda bulunsun
Goksinismail Bende ilk gittiğimde 115 çıkmıştı kese yoktu. 2 hafta sonra gel dedi gittiğimde kese oluşmuştu.
Nurhayat1212 Keskin60 aynen oyle yap ama kan testiyle kac haftalik oldugunu ogrenirsin ancak sen git karindan muayane ettir kendini