Alprslnbal Kızlar kargolarım bugün geldi bebeğime hastane çıkışı aldım hiç beğenmedim nasıl iade yapabilirim bilgisi olan daha önce iade eden varmı
Badem_gozlum_ Alprslnbal iade de edebiliyorsun aynı değer de çekte alabiliyorsun e bebekte kullanmak için . Ben hastane çıkışı beğendim paketliydi actrmdlr kışlıkms bende yazlikla değiştirdm.
Birbahargunu Alprslnbal ben onlineden internete özel ürün almıştım beğenmedim Kayseri mağazasından değişim kuponu aldım iki yıl kullanılabiliyor yerine başka ürün aldım mağazadan
oguzkagan_ Alprslnbal Ben mağazadan set almıştım meğer prematüre almışım. Sonraki gün iade ettim. Çek veya para iadesi mi tercih edersiniz diye sorduklarında çek tercih etmiştim. Başka bir ürün almıştım.
Alprslnbal Badem_gozlum_ bende hastane çıkışı aldım hiç beğenmedim ama kutuyu açtım açmadan nasıl bakıcaktım ki zaten kocaman tulumu yeni doğana göre değil
Alprslnbal Birbahargunu ürünü mağaza ya mı veriyosunuz her hangi bi mağazaya ordan kupon alıyosunuz öyle mi
Alprslnbal Dnzglsm_123 internetten aldğım ürünü mağazaya gidip değiştirebiliyorum kutuyu açıp içine baktım sorun olurmu
Birbahargunu Alprslnbal evet kutuyu açtım ana kucağı idi evde kurduk beğenmedim geri bozup kutuya koyup mağazaya verdim
Badem_gozlum_ Alprslnbal öyle gözüküyor ama çabuk büyüyorlar tulumun boyuna aldanma canım 1 aylıkken cuk oturur üstüne 0 3 ay zaten