kahvesever__ benbilmiyorum mutluyum biraz saygılı olun lütfen her şeye saldırmayın kadın kötü bir şey demedi size
Zln2152 Annesiiiii_ Bizler kavga tartışma vs sorunları görünce gerekeni yapıyoruz. Gözden kaçanlar olabilir kavga vs gördüğünüz de o kişinin yorumunu bize bildire bilirsiniz mutlu forumlar 🫶
Mustafayigitvebeytugannesi Annesiiiii_ kız ne olmuş ya kavgayı kaçırdım görüyon mu anneme gelip sohbete daldım burayı kaçırdım 🤣🤣
EymeninAnnesi__ Annesiiiii_ akşama annemdym aşko valla nigdede kaynanamdydm bugun kayseriye gececem yorgunlukla bişe yapamam anneme yıkılacaz yemeğe 😅😅😅
EymeninAnnesi__ Annesiiiii_ demi 😅😅 şimdi bebeyle nasıl yemek yapacam eve gidince ev ne halde bakalım 😅😅😅 gidiyim eşim çok dağıtmamıştr insallah günde 6373737 tembihledim dağıtma diye 😂😂 başak burcuyum çok takıntılıyım aşko napayım
defneveannesii_ Annesiiiii_ Çıtır pane harcı aldım baget haşlayıp kızartıcam yanına da tavuğun suyuyla pilav 🥰😋
Annesiiiii_ EymeninAnnesi__ Ay başak burcu olmak çok zor ablamdan biliyorum tam bir temizlik manyağı 😂
EymeninAnnesi__ Annesiiiii_ off bende yaa aşırı rahatsızım bu durumdan plansız işim olmaz oda beni çok yoruyo kendi kafamda konuşmak eve toplu alışveriş yaparız hepsinu tek tek yıkar kurular öyle yerleştiririm tek olsam neysede 11 aylık olacak oğlum var çok yoruluyorum
Alimenur defneemom valla yormuyodum eşim 11 12de geliyodu ama artık belirli saatte geldiği için mecbur yemek pişiyor 🥴
yagmurveyerdeniz bulgur pilavı, salata, ayran. iç anadolulu olduğumdan heralde, ağzım sulanıyor bu menüyü her gördüğümde 😻 kaç gündür de canım istiyordu, bu akşam 1 tencere bitiririm sanırım 🤤
Mustafayigitvebeytugannesi yagmurveyerdeniz Ayy en sevdiğim menü bulgur pilavı çok severim 🤩Afiyet olsun canım 🥰