Annesiiiii_ Tugbamf Buzluk hayat kurtarıyor resmen 😂 Biber dolması evlendiğimden beri yapmadım eşim sevmiyor 🙄
Annesiiiii_ Karanfill Hamileliğimde tiksindiğim tek şey tavuk 🥹 ama güzel menü şimdiden afiyet olsun 🌸
Sacmalama_engiinn Annesiiiii_ eşimm işten gelsin kendi hazırlasın herseyi ben mi düşüncem aaa ev temizliyorum çocuk bakıyorum Bi zahmet yemeği de o hazırlasın skajkfaks
Mustafayigitvebeytugannesi Annesiiiii_ dün mantı yapmıştım. Bugunde kendimi anneme davet ettim şuan burdayım ne yaparsa artık 😅😅
defneemom Mustafayigitvebeytugannesi ĞEMPDMDPDD bende her gün kendimi bir yer davet ediyorum haftanın 3 günü kayınvalideme 2 gün anneme 2 gün teyzeme ve hafta bitiyor 😂
Mustafayigitvebeytugannesi Annesiiiii_ ayy napim kız üç bebeyle kim yemek hazirlicak 😅 Annemle kayinvalidem karşılıklı oturuyolar bugün annemde kalir yarında ona giderim 🤣🤣
Mustafayigitvebeytugannesi defneemom ohh iyi yapıon valla 😅 ne yapalım artık üç bebeyle zor 😂 bazende eşime soyluyorum kendimi dışarı yemeğe çıkartıyorum bebelerle o daha güzel oluyor 😅
defneemom Annesiiiii_ eşim annem kaynanam teyzem yardımcı ablamız var bazen de dışarıdan tek tükte ben😂