berenmomss Kızlar ben normalde Acıbadem’e gidiyorum ama doğum ücretleri çok fazla bu yüzden hem evime yakın olsun hem daha uygun olsun diye Medical park ı tercih edeceğim bana önereceğiniz veya gitme diyeceğiniz doktorlar var mı?
Dlbr23 berenmomss pendək medipolu da düşünebilirsiniz hem fiyatları düşük hem temiz hastane. Ben doğum yaptim yakınlarda Aytekin hanımda çoook memnunum öneririm çokk memnun kalırsınız hem bilgili, güleryüzlü ve çook ilgili doktor
berenmomss Serendipty aslında düşündüm ama benim tüp bebek emsey de yaptırdım doktorum sağolsun çok başarılı ama çok yavaş şimdi orda başka doktora gitsem ayıp olur diye gidemiyorum çokta seviyorum doktorumu ama daha genç dinamik bir doktor istiyorum
berenmomss Senbenimmucizem canım ben Acıbadem e bağlı kendi kliniği olan Bağdat Çad bir doktora gidiyorum adam o kadar pahalı ki her muayeneye 5 bin veriyorum doğuma da 70 bin dedi. Zaten tüp bebeğe çok masraf yaptım birde ense kalınlığı var dediler 35 bin tl de cvs testine verdim. Doğuma da 70 verirsem çocuğun ihtiyaçları var çok ağır gelecek
Mirmirlokum berenmomss maltepe ofisim istanbulda bahar ergen var doğumu okan üniversitesi hastahanesinde yaptırıyor şu an ki doğum ücreti 20 bin tl