mucizeolsunn Umut5135 bana tutunması için hiç bişey vermediler ya üçünde de onu neye göre veriyolar acaba. En iyisi beklemek en erken perşembe yapalım hatta cumayı bekleyelim birbirimize haber ederiz inşallah güzel sonuçlarla 😊
Umut5135 mucizeolsunn Evet evet cuma gün kan verecem ben hatta hiç idrar testi ile uğraşmayacam vay silik çıktı vay hayali çizgi bidaha mı yapsam test biraz daha mı beklesem gibi düşüncelerle uğraşacak pskolojim yok birde bugünok fazla olumsuz hikaye okudum cuma günü kan verip emin olmak istiyorum varsa da yoksa da
Umut5135 mucizeolsunn Valla benim rahim duvarı inceymiş kalınlaşsın die verdi galiba bu şekilde de tutunabilir ama yine de bir iki mm kalınlaşsın kolay olsun dedi
myangelson papatya-0 o kadarını hatırlamama imkan yok doktor muayene etmişti eşime iğneyi al gel vuralım burada dedi öyle vurmuştu
mucizeolsunn Umut5135 olumsuzları asla düşünme olucak inşallah ben inanıyorum de böyle düşünmek de önemli. İnşallah güzel haberleri alacağız ben hissediyorum ♥️ ne kaldı şurada 4 günümüz kaldı 🤭
mucizeolsunn Umut5135 hiç böyle ilgili bi doktora denk gelmediğim için bilmiyorum yumurta hakkında bilgi bile vermiyorlar ben sorunca zorla söylüyolar
asya2425 Arkadaşlar iğne kist filan yapmaz doktoruma özellikle sordum takip edilmeyen çatlayan ya da çatlıcak yumurta kist yapar dedi takip edilirse kist olmaz dedi çok da doğru kafanıza göre ilaç kullanırsanız kist olur tabi
asya2425 Umut5135 merak etmeyin kist filan olmaz doktor eşliğinde takip edilmeyen yumurtalar ve ilaçlar kist yapar
Umut5135 mucizeolsunn aynen cnm güzel şeyler olacak betahcg tahlil sonuçlarımızı büyük bir sevinçle atacağız inşallah