Hayalim124 Kizlar bu ay sadece peceteye silince pembe lekelenme gördüm akşama kadar da kesildi ama kasiklarim adet ağrısı gibiydi ama adet görmedim test yaptim negatif bu şekilde hamilelik yasiyan oldu mu
sekerparemm Hayalim124 testini sabah uyandığında bidaha tekrarla bence çünkü bendede öyle oldu benimki pozitif çıktı
mombarbie_ Hayalim124 aynı durumu bende yaşadım ilk pembe geldi daha sonra kahverengi ara ara devam etti 2 gün 3.gun ağrılarım kesildi lekelenme azaldı bugün sabah kalktım sanki yumurtlama akıntısı gibi uzayan beyaz şeffaf akıntı vardı benimki sanırım yumurtlama belirtisiydi bende test yaptım kan gebelik vs ama negatifti
Hayalim124 mombarbie_ benim hiç kahverengi olmadı pembemsi bi leke o da zaten akşama kadar sürmedi ama kasiklarim halen agriyo halsizlik ve uyku halimde var
sekerparemm Hayalim124 evet ben sabah yaptım testimi ve silik şekilde çıktı muhtemelen gün icinde yapsam cok belli olmayacaktı
mombarbie_ Hayalim124 regl oldum sandım kanama oldu bu yazımdan sonra çok az sonra yine kahverengi lekelenmelerle devam ediyor kafayı yemek üzereyim ne yaşıyorum hiçbir fikrim yok