TugbaKync 5+5 gebeyim. Yüzüm komple, saçlarımın içi, sırtım her yerim sivilce bastı. Sizde de oldu mu böyle bir şey?
Nrcndmr TugbaKync merhabalar , bende de ayni sorun olmustu. Progestan fitil kullaniyordum günde 3 kez ilk zamanlar ben ona yormuştum bu sivilceleri . Çünkü 12 .haftadan sonra gunde 1 e dusmustum ve bi anda azalmisti sivilceler ama geciyor merak etmeyin 🙏 Benim de yuzum boynum ensem boyle kipkirmizi isilik gibi sivilceydi ne iz kaldi ne sivilce 😇
Melisct94 TugbaKync Ay benimde öyle canım 12+5 olduk çılgın gibi sivilcelerim çıkıyor herkez cildin kötüleşti kızın olcak diyordu 😂 ama doktor erkek gibi dedi gene hurafeye bagladılar ama normalmiş zamanla geçiyormuş
Fatma0505 TugbaKync evet yaa bn de kolarım bacaklarım kalcam belim sivilce oldu hep ama geçmeye basladı sükür iz falanda bırakmıyo kuzum sıkıntı etme
TugbaKync NisaSaglam1 Ay umarım azalır. İnsanlar hamilelikte güzelleşir. Bende adeta çirkinliğe koşuyorum. 😅🤦🏻♀️
TugbaKync Nrcndmr Şu an herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Daha ilk randevum haftaya. Bakalım umarım geçer bende de. 😂
Nrcndmr TugbaKync o zaman hormonlarla alakalıdır , ama suna inanın geciyor 🙏 Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz 🌸