en_guzel_emanetlerim Senbenimmucizem evet yaptırdım çok normal çıktı şimdi bebek böyle kilolu olunca gizli şekerde bakildi oda normal çıktı hiçbir sorun yokmuş şekerle alakali
en_guzel_emanetlerim Alpinannesi__ allahtan hayırlısı inşallah benim kızımda az söylediler çok fazlası çıktı aynı hastane aynı cihaz olunca korktum işin açıkçası
Alpinannesi__ en_guzel_emanetlerim Dr bana +400 -400 yanılma payı var demişti eksik veya fazla çıkabilir
en_guzel_emanetlerim Ftmlhn solgar bi vitamin anne sütü arttırıcı etkisi çok fazla kullanan 10 kişiden 8i diyeyim aşırı memnun ciddi ciddi süt yapıyor
Nepenthe en_guzel_emanetlerim inanmıyorum artık o ultrasonda çıkan kilolara banada 35.haftada 3090 gram dediler 38+4 te doğum yaptım kızım minicik 2960 gram doğdu ertesi gün 2800 e düştü bende büyük tombul bir bebek bekliyordum ama minicik bir kızçem oldu bende şaşırdım ama çok şükür sağlıklıyız 🥹🤷🏻♀️
en_guzel_emanetlerim Ftmlhn https://www.hepsiburada.com/solgar-brewers-yeast-with-vitamin-b12-250-tablet-p-HBV0000033HKU?magaza=Ela+sa%c4%9fl%c4%b1k&url_src=and-product-detail ürün bu tam olarak
Hazalaskin en_guzel_emanetlerim bana da önde önde zor doğacak dediler 😂 gebelik şekerim vardı iri bebek dediler ama 3150 Gr doğdu kızım cokda inanma yani sen yine büyük sanıp mutlu olda tabi sanmıyorum canım 😂
en_guzel_emanetlerim Hazalaskin sağlıklı olsunda kilosu için mutlu olmam bu kadar iri olması benide bebegide zorlar neticede herseyden önemlisi saglikli olmasi
en_guzel_emanetlerim inciata 34 haftada 3060 dedi ama nasıl iri değil 😅 kızımı 39+6da 3450 gr doğurdum ben kilo alsın diye yemediğim içmediğim şey kalmamıştı bu oğlan 3 hafta önden gidiyor görünüyor
Elif-kurt25 en_guzel_emanetlerim bizimkide öyle masallah diyelim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 34 haftalık oldum ama doktor bakınca 35 ile aynı diyor
en_guzel_emanetlerim Elif-kurt25 amin inşallah bir hafta önde bir hafta geride çok mesele etmedim şimdiye kadar ama böyle 3 hafta önde olunca korktum bi