Hmyraltnts ikiprensannesi__ Yaa çok güzel rabbim kavuştursun darısı bizim başımıza🤲🏻 Bizimde son 123 🥹
defneveannesii_ ikiprensannesi__ Biz de 99’a düştük prensesimle🌸 Kavuşmaya yaklaşıyoruz gitgide.💘 Bir yandan korku, bir yandan heyecan, bir yandan mutluluk hepsi bir arada.🥰👼🏼
ikiprensannesi__ defneveannesii_ sağlıkla gelsinler inşallah ben çok sabırsızlanıyorum ya bir an evvel doğsun istiyorum 🤗🤗
ikiprensannesi__ Kadersv21 neee 2 mi 😱😱 sağlıkla gelsin inşallah 🤲 Allah’ım bı avazda kurtarsin inşallah 🤲
Emine142807 Dilaraanl Valla şimdilik her şey yolunda bi sıkıntım yok merakla bekliyorum acaba ne zaman gelecek diye 😂 senin nasıl gidiyor
Dilaraanl Emine142807 benimde iyi gidiyoor sadece sağa sola toplanmalarımız fazla😂 23haziranda sezeryan olcam bakalım bekliyorum heyecanla❤️
Emine142807 Dilaraanl sezeryan da tam gününü bekleyip mi yapıyolar yoksa siz mi öyle istediniz 🙄 Allah sağlıkla kucağımıza aşmayı nasip etsin 🤲🏻🥰
Dilaraanl Emine142807 valla doktorum direk 23 haziranda alalım dedi hesapladım 38+6 oluyor canım ben belirlemedim tarihi Amin inşallah hepimize❤️❤️
Emine142807 Dilaraanl Şimdi anladım tamam son 19 deyince hafta olarak da aynı gidiyoruz sanmıştım ama değilmiş☺️ ❤️