ikiprensannesi__ Ayyy cook mutluyum ya sonunda bu postu acabildim ikili sayılara düştük Allah’ın izniyle bundan sonra zaman su gibi gecsin de oğluma kavusalim inşallah sizin şafaklar kaç canım anneler ♥️
ikiprensannesi__ ikiprensannesi__ doğum Eylül başı nasipse bugün oğluma beşik almaya gidicez 🥺🥺 ayy çok duygusalim bugün ya ikinci gebeligim aslında ama inanın ki heyecan aynı heyecan çok bekledik çok istedik ikinci çocuğu çok zor oldu ama oldu Allah’a hamd olsun 🤲🤲
Selnsn ikiprensannesi__ ayy bende görür müyüm acaba iki basamaklı sayıları çünkü zaman geçmiyoo🥲 soon 121 🥲 sağlıkla alıh inşallah çocuğunuzu
123blogggh Bizde bugün son 96 oğlumla sağlıkla alalım kucaklarımıza hangi beşik modelini tercih edeceksiniz
ikiprensannesi__ 123blogggh maşallah ilk oğlumdan kalan bı besigim var canım tahtadan bı tane ufak beşik alacağım anne yani gibi ikinci el ama çok seçenek yoktu açıkçası ♥️
ikiprensannesi__ Selnsn her 99 postuna aynı tepkiyi veriyordum ama gördük çok şükür sende göreceksin Allah’ın izniyle sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🤲
Deletedmom_52 ikiprensannesi__ son 34 , normal olduğu için bekliyorum acaba ne zaman gelecek 🥲 sizce hangi aralıkta gelir 15 gün sonra her an beklemek mi gerekiyor
ikiprensannesi__ Deletedmom_52 tamamen çocuğun isteğine bağlı 36 da doğum yapan var 40 da hatta 42 dede yapan var rabbim bir avazda kurtarsın sağlıkla en hayırlı en güzel zamanda gelsin inşallah 🤲