yesilkahve Aleysa ben de 12+4 deyim 💜 benim 40.haftam 12 aralıkta doluyor daha yolumuz uzun yani 😄 ikinci bebeğim, bir oğlum var dilerim önce sağlıklı sonra da kız olması 💜 senin cinsiyetin belli mi nasılsın?
Mavigozunannesi Aleysa bende 16 haftalık sayılırım yarın tam 16 oluyor 3. Bebeğim zorunlu sezeryan olacağı için bende muhtemelen Kasım in 2. Haftası dogururum
Birrrcan Aleysa benimde 17. Haftam ilk hamileliğim ilk kez anne olacağım inşallah 🥰🙏🏻 kızlar bir şey sormak istiyorum sizlere göğsümün aleora kısmında kahve rengi kısmı da sarı iltihapli sivilce gibi bir şey olmuş yasayaniniz var mı
Elifeski22 Birrrcan 24. Haftadayım aynı durum bende de var az önce araştırdım bebeğin ilk sütüymüş o kolostrum adı 🥰
Birrrcan Elifeski22 tam dediğin kısım da ve ucu iltihaplı sivilce gibi sizinde demi ? kaç gündür dünyada değilim yaa çok sağ olun içimi ferahlattiniz 🙏🏻🥰
Elifeski22 Birrrcan evet kupkuru sarı birşey sütümüz gelip orda kuruyor büyük ihtimal 🥰 Rica ederim canım sıkıntı etme korkma bizim için güzel birşey doğum yapınca da sütümüz olacağını gösteriyor İnşAllah 🥰😍