BernaOmer zeynozey 😍🐣 aynen memnun çok güzel oluyo ya özellikle bu ara artk çok yoruluyoruz hadi yap diyorum hafifliyorum😍
cokkasmabeabi Esmanur43 o kadar uykuya dalmakta zorlanıyorum ki uyuduktan sonrasına takilamiyorum 😂 rahatsız olsaydı illaki uyanirdiniz sorun etmeyin
Esmanur43 cokkasmabeabi ay inşAllah benim daha uykuyla sıkıntım yok çok şükür uyuyorum ama çok sık uyanıyorum karnımı doyurmaya tuvalete falan 😂
Esmanur43 Beybicik Estağfirullah da zaten ömür veren Rabbim sağlıkla aldırsın kucaklarımıza çok telaşlı bi anneyim nasıl geçecek bilmiyorum 🥲
reisMom Esmanur43 bu aralar bende sagıma dogru dönüp yatıyorum karnımın üstüne dogru şükür bebekte bir sorun yok ama uyanıp kendimi düzeltiyorum karnının yanına yastık koy pek birşey olmaz
Tugraseda Esmanur43 ay bende öyle yatıyorum nolcak bende sandmki komple yüz üstü yatıyosun. Zaten ona göbeklerimiz müsade etmez yarım şekilde yatmaylada ezilmez bebek bence. Olmadı yastıkla destekle karnını üstüne abanmamak için
Hazal-karatepe Esmanur43 valla yatıyorum uyku sersemi fark etmiyorum. Doktoruma söyledim yatabiliyorsan yat dedi😂😂 zaten bebiş rahatsız olursa uyandırır seni dedi😂😂
Luzumuyok Esmanur43 zaten yan yatınca boşluk oluyor yarım yan yatıyorum ben de anca öyle rahat ediyorum çünkü 😀