Gizmoo Kızlar Salı günü kese görmeye gidecektim. Biraz önce wc gittim pembe leke geldi çok korkuyorum başına gelen var mı
Hnd3535 Gizmoo kanaman cok degilse korkma az az gelebilir o tutunma kanamasıdır inşallah 🌸 coraspin veya kan sulandırıcı iğne yapıyorsan doktorunu o konuda bilgilendir istersen belki birine bi kaç gün ara verebilir
Gizmoo Hnd3535 teşekkür ederim yok ikisini de kullanmıyorum sadece folik asit ve prolutex iğne yapıyorum günlük. Doktor bekle artarsa acile git dedi
Hnd3535 Gizmoo mümkün mertebe uzanın yemek fln yapmayın sadece tuvalete kalkın bol su için inşallah azalır 🌸
Asel777 Gizmoo Canım bende tüp bebek yaptırdım 5hafta 4gunluk şimdi 4gündür kahverengı lekelenme oluyo arada pembe oluyo doktor dedı olur öyle endıse edme❤️🤲🏻
Gizmoo Asel777 yaaa öylemi bana direk normal bi durum değil dediler çok korktum acile hastaneye gittin mi kese falan gördün mü ?
Asel777 Gizmoo seni korkutmak isdemem sana burda yazdikda çok iyi idim şimdi acildeyim hastanede kalcağimi soylediler kan gelmeye başladi serüm taktilar