Kızlar selamlar , geçenlerde gelişim geriliği için ilgili neler yapılabilir diye post açmıştım dün doktor kontrolum vardi 28+6 da gerilik 6 gün olarak gorüldü ( doktor bunu pek önemsemiyor bu arada normal karsiliyor) kg sı 1160 gr dedi , biz 1250 gr gibi bekleriz bu haftada ortalama dedi ancak bundan daha önemlisi suyu biraz azalmış 15 gunde 1 takip edecegiz bundan sonra deyip erken dogum ihtimalleri ile hep konustu. Suan bebegin ihtiyaci kadar suyu var sınırda degil ama azalmıs dedi . ( ölcüm yaptı 2.5 × 5.5 luk cep var su var dedi ben pek anlamadim bilenler icin yazdim) 15 günde 1 kontrol geç bir süre mi suyu bu aralıkta ya biterse diye gözüme uyku girmedi gece 😪Cok uzuldum , cok agladim biliyorum hic bir faydasi yok belki , doktorum da kritik sınırı aştık biz bebek yaşar merak etmeyin kuvozde bakilir dedi ama suyum surekli azalir mi bundan sonra ? Yani sabit kalıp da normal zamanina kadar en azindan 34-36.haftaya kadar devam ettirmez miyiz gebeligi 🤧😪 Bir de oksapar 4000 igne baslayalım dedi gunde 1 bebege giden kan akışını artırmak amaçlı 🙏detaylida plasenteda veya kordonda direnc ve akimlarda sorun cikmamisti ama 🤐🙄 Tecrübeli annelerden desteklerini rica ediyorum , dualarınıza da talibim annelerin duaları geri çevrilmezmiş 🙏 Ben de burada olan tüm annelerin sağlıkla bebeklerini kucagına almasını diliyorum , amin 🌹