damlaguneyerii Kızlaaaar selam dün doktor kontrolüm vardı bebiş esnedi durdu cok komikti💗💗 1173 kilogram olmuş :) sizlerde görün istedimmm nasıl gidiyor hamilelikler ben 26+5 imm💗💗
Humeyra_ damlaguneyerii maşallah Allah bağışlasın 😌🌸 ben 37+3 üm bence o haftaların tadını çıkar canım :) şuan mide yanmasından uyuyamıyorum ağrılar cabası 13 Haziran sezeryan tarihim sağlıkla kavuşmayı diliyorum sadece .
Papatyaaa__ damlaguneyerii Aleykum Selam oy kurban olur teyzesi🥰🫠🫠🥺çokmu tatlı ne?maşAllah fareme Rabbim nazarlardan sakınsın bence kilosuda gayet iyi haftasına göre ben 24te gitmiştim 642gramdı bana bakarsak sizinki gayet iyi
Papatyaaa__ Humeyra_ ne kadarda bensiniz🥺😔midem cayır cayır yanıyor belim ağrıyor kasıklarıma ağrı saplanıyor 32haftayım🥲hamilelikten tiksindim resmen
damlaguneyerii Humeyra_ benim de şimdiden bel sırt ağrılarım oluyo skolyozum olduğu için:( şimdiden kolay sağlıklı doğumlar diliyorum Allah sağ sağlim kavuştursun💗💗💗
damlaguneyerii Papatyaaa__ yok yok normal merak etmeyin ben de 24 dü galiba girdiğimde 673 gramdı o 3 haftada bile nasıl kilo alıyorlar inanamazsınızzz sağlıkla gelsin sizinkide insallah💗💗
Papatyaaa__ damlaguneyerii Amin Allah razı olsun hepimiz Sağ Salım Alalım kucağımıza evlatlarımıza evlat çok güzel bişey 30haftada gitmiştim 1643kilogram olmuş bile ☺️şuan 32yiz
Kalbiimde2can damlaguneyerii yaaa allahimmm agiza yanaklara buruna bak masallah 🧿 bal küpüne düsmüs gibi😍 rabbim nazarlardan korusun saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah 🤲🏻❤️🥰
Ozge111 damlaguneyerii ya yerim seni maşallah 😍özel hastsne mi 22 hafta olucaz 13 haftalık 1 tane ultrason resmimiz var 🙄