pandoraninkutusu Nurrp 38+6 oldukk🤭 doktor ayın 10 ile 11 kadar bekliyoruz normal doğum dedğ bakalm inşallah hayırlısı ile kucağımıza alalm
Puhu_ishak Nurrp 37+5 görünüyor ama gelişimi 38+5, dünden beri safra kusuyorum ishalim var, duznesiz sancılarım var ve bir huzursuzluk halindeyim sizler de öyle misiniz doktora gitmek istemiyorum boş yere ama çok rahatsız hissediyorum 🥴
Nurrp pandoraninkutusu pandoraninkutusu ay daha çok var yaaa benim doktor bişeyde demiyo kendi bilir diyo anca benimde normal. Haftalarımız aynı olan bir çok kişi sezeryanla doğurdu🥹
Haziran34 pandoraninkutusu benimde o tarihe gün verdi canım ama bebiş kilolu olur diye sezayen olabilirim😟 normal şu an lık sizinkinin kilosu ne kadar
Burnumageliyoduslkmsn sevaldqn1 yok kız ne çıkarması benim kızım içeriyi çok sevdi rahatsız da olmuyor hanfendi
Deletedmom_116 sevaldqn1 Yok anam bacım daha içerde🤣Artık gelmesin dursun bihtikk🤣🤣Ben kivraniyorum vajina kemiğin efsane Aciyo agriyo sancım var ama oğlan yok😱😭
Burnumageliyoduslkmsn Nurrp haftan çok erken ne doguramayani😁 40+6 USG de daha ileriydik en son. Napsan gelmiyor bazen sana. Tavsiye gün sayma beklemeye çalış çok zor biliyorum ama gelmek istemiyor 😐😐😐
Deletedmom_116 sevaldqn1 Valla Yetooo 🥺🥺Ölüyorum resmen ama Gelmiyo Gelmiyo bu gidişle güçsüz düşüp doguramicam 🤥🤥
Burnumageliyoduslkmsn sevaldqn1 son kez ev silip supurucem toz alicam daha gerekirse evi kapatıp kaynanama cikicam orda kalicam eşimin bekar odası duruyor orda yatıp kalkarız çünkü doğum temizliği kaç haftadır yapıyorum bıktım gerçekten doğacağı da yok temizlik yapmayı da sevmiyorum her gün her gün is
sevaldqn1 Burnumageliyoduslkmsn en mantıklısı dogurana kadar kal nereye kadar böyle olcakki illaki bu hafta dogrursun🥹
Deletedmom_116 sevaldqn1 Kuuz valla halim hal değil bacaklarım tutmuyo bellim tutmuyo doğur deseler nefsim yok o derece yorulmuşum🥺
sevaldqn1 Deletedmom_116 ah ah son günlerin de yorgunluğu var bide üstünde 🥲 sabırsızlıkla bekliyorum paşamıı çıksın artık da sevelim teyzesi totosunu yesin