dilinkopsunemi-bisus aşkım öncelikle tüm ek ürünleri bir kenara bırak. (En son onada geleceğim.) 10 aylık bebeğğmm var hala sütüm hiperlaktasyonlu ve arada hala baştaki gibi sertleşir… Sebebine gelirsek. Bol bol dinlen, uykumu düzenli uyu ve uykunu al. Düzenli beslen. Düzenliden kastım her öğünde yağ protein karbonhidrat dengenii sağla. Su içeren sebze meyveler ile destekle ve doğal şeker al vücuduna. Kefir mesela otur iç yani ara öğün yap. Birde gün içerisinde bol bol su. Stresten uzak kal. Sütün yetmese bebeğinin gelişimi zaten kötü olur emin ol geri kalır mutlaka. Eskisi gibi sertleşmemesi çok normal. Çünkü artık daha fazla ve düzgün emiyor. 1 ay sonra zaten ek gıda geliyor. Daha da iyi beslenecek. Vajinal doğum yapmama rağmen dediklerinin aksine sütüm hemen gelmedi. Bebeğim sarılık bile oldu. Ben sütümü böyle arttırdım. Doğal yolla arttırmaya çalışmak sizin içinde iyi olacaktır. Diğer yöntemleri bilmiyorum. Çünkü bunları yaptıktan sonra sütüm çok arttı. Sürekli sızıyordu. (Hala sık sık sızıyor küfür ettiriyor kendine.) başka bir şeye gerek kalmadı. Birde ben her istediğinde verdim meme. Böylece süt aaa içiyor yav bu diyip daha çok üretiliyor süt bezi tarafından…