prematureanne02 Medine_yasar05 Ne güzel böle şeyleri duyunca umutlanıyorum inşallah bende sağıklı bir şekilde çıkarırım kızımı
Medine_yasar05 prematureanne02 amin cnm Allah’ım kimsenin yüreğini yakmasın inşallah bebişini sağ salim alırsın kucağına
prematureanne02 rabiaozcans Yicek ekmeği varsa her şekilde tutunuyor insan hayata. İnşallah benim kızımıda bundan sonra çok güzel sağlıklı bi hayat bekliyordur
prematureanne02 Medine_yasar05 Bugün gittiğimizde vücudunun ve kafasının ödem topladığını gördüm çok moralim bozuldu sizde de böyle bişey olmuşmuydu
prematureanne02 Bsraszqn Şuan kötüye giden birşey yok çok şükür. Bugün 21 gün oldu. Vücudu ödem toplamıştı şimdi onu atıyor yavaş yavaş. Biz gidince gözünü açtı dilini çıkardı falan . İnşallah sağlıkla alacağız kucağımıza
prematureanne02 Berel06 Şuan kötüye giden birşey yok çok şükür. Bugün 21 gün oldu. Vücudu ödem toplamıştı şimdi onu atıyor yavaş yavaş. Biz gidince gözünü açtı dilini çıkardı falan . İnşallah sağlıkla alacağız kucağımıza
Betul564 prematureanne02 yazılarınızı baştan okudum rabbim sağlıkla kucağınıza kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benim miniğimde küvezde birbirimize çok dua edelim onlar çok güçlüler Allah’ın izniyle iyi olacaklar dualarımızla 🤲🏻
prematureanne02 Betul564 Amin inşallah 🙏🏻 Çok zor ve uzun bi süreç ama allah dayanma gücü veriyor. Allahın izniyle sağlıklı bi şekilde alalım bebeklerimizi kucağımıza 🙏🏻🙏🏻