Bet1 prematureanne02 23 haftalık arkadaşım servikal kısalık nedeniyle doğum yaptı bebeğini tabi kuveze aldılar 5 ay sonra kavuştu oğluna temmuzda 1 yaşına girecek hatta. İnşallah sende sağ salim alırsın kucağına 🤲🏻
prematureanne02 Bet1 İnşallah bende kavuşurum kızıma bol bol dua ediyorum rabbim inşallah kucağıma almayı nasip eder
MerveSoner45 prematureanne02 kuzenimde 18 19 yıl önce doğum yaptı bu civarlardaydı ağırlığı şuan kızını görseniz maşallahı var iri yarı güzel bir kız oldu biz bile ihtimal vermemiştik rabbim istedimi herşey olur gönlünü ferah tut bol bol dua et bende dua edicem sizin için rabbim yardımcınız olsun
Basak0503 prematureanne02 iki tane erkem doğum yaptım evlatlarım yanımda bin şükür. İkinci bebeğim daha erkem doğmuştu 28+6 da 800 gram olarak doğmuştu. Çok güçlüydü ilk 3 gün entübe olmuştu daha sonra hiç bir sorunla karşılaşmadan kilo almasını bekledi ve 83 gün sonra evimize getirmiştik, o dönem küvezde 490 gram olan bebek vardı o da taburcu olup evine gitmişti. Anneden gece herhangi bir enfeksiyon yoksa, Küvez ortamından enfeksiyon kapmazsa Allah’ın izniyle saglıcakla çıkıyorlar sadece zaman. Benim doktorum erken hafta da doğum yapmak kötü ama ileri ki hafta doğum yapıp Küveze giren bebeklere göre daha güçlüler demişti öyle de oluyor.
prematureanne02 Basak0503 İçime su serptiniz inşallah bende sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım kızımı. Doktorlar çok ümit vermekte istemiyor ama olmazda demiyolar. Sadece zaman gerekiyor
Basak0503 prematureanne02 anlıyorum sizi doktorun ağzından çıkacak bir olumlu cümle rahatlatacak ama onlar ümitlendirmek istemiyor aksi bir durum olursa diye. Benim bebeğim iyileşip cıkmayı beklerken bile doktor her an hersey olabiliyor demişti, ki öyle şeylerde gördük. Sen duanı et sabret kardeşim, o yavrucağın bu dünya da nasibi varsa ne yapar eder gelir yanına, inşallah beraber yaşayıp mutlu olup göreceğiniz cook gÜrl zamanlarınız vardır. Benim oğlumda cool küçüktü cool çektik suan yanımda bin şükür 🙏
Gamzeeeeee6676 prematureanne02 en yakın arkadaşım 25 haftalikken doğumu oldu gebelik zehirlenmesi yaşadi doktorlar annede bebekte ölür dediler ama yaşadilar 900 gr doğmuştu yaklaşık 1 seneye yakın yogunmbakiminda kaldı surekli giti geldi beslenmesine dikkat ettiler ve şuan kızı 4 yaşında çok sağlıklı ve tombiş oldu iyi bakman gerekiyor canim bide küçük bebekler daha iyi olur derler canını sıkma biraz sabretmek gerekiyor
prematureanne02 Gamzeeeeee6676 İnşallahh bende sağlıkla kucağıma almak istiyorum allah hiç kimseye evlat acısı göstermesin
FatosNazim53 prematureanne02 Allah sağ salim kucağına alacağın günü gostersin canım. Dayımın kızı yani kuzenimin kızı da aynı seninki gibi 600 gr doğdu. Şuan 4 yaşında ve güzeller güzeli bir kız oldu. İsmi de Gulmira. Senin bebeginde öyle olacak merak etme. Ne mucizeler var ümidini hiç kaybetme sadece sabırlı ol ve bekle ❤️
Umaysmom_ Ben de dün aynı şekilde sorunsuz giden gebeliğim olduğu halde 28 haftalık doğum yaptım. Bebeğim küvözde ama inanıyorum ki bizim bebeklerimiz tam bir minik savaşçı. Onları kucağımıza alacağız Allahin izniyle 🤲
prematureanne02 Umaysmom_ Benimde hiçbi sıkıntım yoktu bianda kanamayla beraber suda geldi acil sezeryana aldılar. Bebeğimin hareketleri kalp atışı falan iyiydi bi saat içinde oldu herşey o kadar şaşkınımki . Rabbime sığındım herşeye hazırlıklı olmaya çalışıyorum allah sizlere de şifa versin inşallah
Zeynep1080 Benim yeğenimde erken doğdu , şu an yaşıtlarından boylu maşallah 8 yaşında , inş rabbim ömür verdiyse orada anne karnı gibi büyür toparlayınca kucağına alırsın inşallah , rabbime sığın ona emanet et tevekkül et kardeşim
Ahseney prematureanne02 var canım.Eşimin kuzenin eşi doğum yaptı 700 gram doğdu bebeği.Şuan yoğum bakımda yaklaşık 1 ay oldu. bol bol dua et.
prematureanne02 Ahseney Ediyorum elimden de başka birşey gelmiyor ne yazıkki. Sizde bizim için dua edin lütfen
prematureanne02 Bsraszqn cuma günü doğum yaptım şuan cihazlara bağlı ama gördüğümde hareket ediyodu . Tabi daha çok küçük doktorlarda fazla ümit vermek istemiyor bol bol dua ediyorum sizlerde edin bizim için lütfen
Bsraszqn prematureanne02 dualarım sizinle bende 23 mayısta erken doğum yaptım bebeğim 5 gün dayanabildi inşallah siz bebeğinize sağlıkla kavusursunuz
nilufer-klc prematureanne02 rabime yönel cnm rabim kendine açılan eli geri çevirmez insaalh sağlikla kucana alırsın hata burda fotorafinida paylaşırsan çok sevinirim bütün kapıları acwn dua dir 🥰😘
prematureanne02 nilufer-klc İnşallah sağlıkla kucağıma alırımda ve sizlerle de paylaşırım minik mucizemi🙏🏻