Syma_07 benimde son 50🙃 düşük sonra erken doğum riski derken hooop buradayız son günlerde inanılmaz üşengeç oldum sürekli uyuyasım var ama bi enerji patlaması da aynı anda gelmiyor değil dağları sırtlayacak gibi kız bebek bekliyoruz elbiselerini vsleri ilk etapta giyilecek kullanılacak şeyleri yıkayıp ütülemeye üşeniyorum oysa oğlumda daha 26 haftada valizi hazırdı sanırım erken doğum istemediğim için şu haftada geçsin bu haftada geçsin diye erteleye erteleye buraya geldik başlayacağım inşallah örgüler vslerle zaman geçirip kızıma hazırlıklar yapmaya devam ediyorum doğum sonrası onun kokusunu içime çekmek için sabırsızlanıyorum ama sabırla bekleyeceğim oğlum var araları nasıl olacak geleceklerini güzel etkileyecek miyim ikisini de yetiştirebilecek miyim vs gibi düşüncelerle takılıyorum tüm gün boyunca penguen gibi dolaşıyorum ağırlaştım psikolojik olarak çok tuhaf duygular içindeyim kızım içinde anı defteri tutmaya başlamak istiyorum oğluma yaptım daha 11 haftalıkken ama kızım hayatta en çok istediğim kabul olan duam ama yaşlanmış gibi herşeyden el ayak çekiyorum gibi geliyor amaan öyle işte