anneolmakzorrrrrr Merhaba kızlar. 3 tane çocuğum var. En küçüğüm 9 aylık ve bugün kan verdim yine hamile olduğumu anladım. Annem çok diktatör Bi kadın ve ona demeye çekiniyorum. Gece gece daraldım
Deletedmom_103 anneolmakzorrrrrr annenize ne bu durumdan? Diktatörlüğünü başkalarına yapsın evli barklı size değil. Kaç çocuk yapacağımın hesabınıda vermeyeyim bi zahmet
Minnakkurabiyeveannesi27 anneolmakzorrrrrr Canım anası belli babası belli kendisi mi bakıp büyütecek büyütecek olan sensin bakacak olan eşin kimseyi ilgilendirmez ki boşver çekinme
anneolmakzorrrrrr Deletedmom_103 annem hakkında düzgün konuşun lütfen. Ben diyemiyorken sizin ne haddinize.
Nidanurfirat Valla bende 3. Yü aynı hislerle söyledim anneme. Ama isteselerde istemeseler de kabul ediyorlar napalım olana çare yok. Keyfini çıkarmaya bakın😅
Miamiamii anneolmakzorrrrrr hemen kimseye söylemeden doktora gidin istemedğinizi söyleyin 4 ne yahu nasıl bakacaksınız para yetişmez.
Esoes33 anneolmakzorrrrrr canım evliliğinde bir sıkıntı yok inşallah belkide o yuzden annen karşı çıkıyordur anne sonuçta kıyamıyordur sana zor çünki bakımları
Minnakkurabiyeveannesi27 anneolmakzorrrrrr aman yine küser barışır boşversene kuzum sen istiyorsan eşin istiyorsa takılma
ayanarta1 anneolmakzorrrrrr çok özür dilerim ama kimse böyle bişeye karışamaz dünyanın en iyi insanı bile olsa böyle hakkı yok ayıp günah ya kocamla aramda olanın hesabını anneme mi vereyim birde Allah veriyor nasip ne yapalım korunduğu halde hamile kalan insanlar var ne yapsın yani bilmiyorum annenizin yaptığı hiç normal gelmiyor
Sacmalama_engiinn anneolmakzorrrrrr annen çocuklarına bakmıyor sen bakıp büyütüyorsun annrn niye karışıyor ki