Fatmaasel Merhabalar 39+5 haftaligim ve hiç bir belirtim yok sizlerin belirtileri nelerdir yada yaptığınız herhangi bir şey varmı egzersiz yürüyüş ve hurma yemek dışında yaklaşık 4 haftadır hepsini yapıyorum ama hiç bir belirtim yok bebeğim doğum pozisyonunda ama sadece kasılma var beklemekten sıkıldım çünkü 3 aydır inanılmaz kaşıntı çekiyorum son zamanlarda çok rahatsız ediyor doktor doğumdan sonra geçer dedi ama ne gelen var ne giden
Merwe60 Fatmaasel aynı şekilde 39 +5 im arada gelen adet sancıları dışında bi belirti yok ishal de doğum belirtisi mi bilmem ama bugun birde o var herseyden medet Umar oldum resmen belirti mi diye 😊
Rabia07 Fatmaasel 39+3 olduk adet sancısı gibi sancılarım devam ediyor arada belime ağrı giriyor nst de sancı da cıkıyor ama bebeğimin başı kanala yerleşmiş henüz beklemedeyiz bizde
Gul92 Fatmaasel bende aynı 39+4 ama ağrılarım gelip geciyor gelmeye niyeti yok sanırım🤷🏻♀️ Bi kaç gündür beyaz akıntı geliyor acaba suyum mu azalıyor diye düşünmeye basladım
Fatmaasel Merwe60 bende o bile yok 😀tabi ki kendiliğinden gelsin istiyorum ama belirti olmadıkça da stres yapıyorum etrafimdakiler hergun ariyolar biseyin varmı diye ondan da sıkıldım
Fatmaasel Rabia07 bel ağrısı bende de var ama dinlenince geçiyor nst dün çektirdim bitanecik sancim çıktı doktor ona yok diyor 😀gozune baktıkça kızımın gelmeye niyeti yok
Merwe60 Fatmaasel etraftakiler ariyo sanki benim elimde ben dogurmuyorum gibi tepki verenler de ayrı bi olay zaten insanı En çok çevre yıpratyo zaten biz zaten yeterince stresliyiz sağolsun onlarda daha beter yapyo
Fatmaasel Sezen07 bebeğiniz doğum pozisyonunda değil mi neden sezeryan oluyor suni sanciyla doğum yapamazmisiniz eğer bebek baş asagiysa tabi dönmesiyle mecbur sezeryanla olur
Fatmaasel Gul92 o bende de var koyu kıvamlı bir şekilde dün doktora sordum olur dedi suyuma baktı normal dedi
Fatmaasel Merwe60 stresten de gelmiyor olabilir mi 🤷çünkü sancı ve ağrı gelince birden korkunca gidiyormuş diye duydum tam uyucam dinlenicem telefon geliyor acmasam bişey var sanıyorlar Allah yardımcımız olsun
Fatmaasel PamukTurta bebeginiz doğum pozisyonu almamış mi karnınız inmedi mi aslında şimdiye kadar rahatlamaniz lazım di
S1903 39+5 ben de oldum😊 hala tık Yok olan sancılarım da gitti kayboldu bekle bekle bi hal oldum 😬 bu Kasım bebekleri inatcı mı çıktı ne🤗
Fatmaasel S1903 bizde biraz sabırsız çıktık galiba ama onlarda içerde ne buluyolarsa artık 😀yada yolu bulamadılar galiba doğum için gerekli ne varsa yapıyorum ama yok bende boşverdim hiç bişey yapmıyorum
Merwe60 Fatmaasel amin rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun inşallah sağlıcakla yavrularimiza kavusalim
Fatmagvn Ben de 39+1 oldum hiçbir belirti yok, gücüm sabrım kalmadı artık yoruldum beklemekten her sabah kalktığımda yine doguramadim diyorum ve stres yapıyorum malesef 😔 sadece arada kasiklarim ağrıyor o da yorulduğum zamanlarda, sonra geçiyor
Fatmaasel Fatmagvn aynı benimde öyle işte bir anda olacak bişey mi acaba bu belirti falan yok inşallah burda bekleyenler dogurduklarini da yazarlar
Fatmagvn Fatmaasel ben de bir buçuk aydır kaşıntı çekiyorum çok zor gerçekten, Allahım sabır versin hepimize ve sağlıkla tez zamanda kavustursun inşallah amiinn