Kardelennn34 Benim kızım olucak maşallahı var 21 haftalik pıtır pıtır 🤗 oynuyor oğlumda hatırlamıyorum hiç o nasıldı daha mi hareketliydi die
-Bal123- Kardelennn34 bence kız daha hareketli oğlum çok sakindi hamileligimde 39. Haftadayiz kızım kıpır kıpır hiç durmuyor
Tugcekl Kardelennn34 30. Haftamdayım kızım 20. Haftalardan sonra o kadar hareketli ki bazen göbek değilimden çıkacak zannediyorum 😅
xbebegimx Kardelennn34 benimki de kiz 17+6 hareketleri gun icinde 1 2 kere hissediyorum ultrasonda da maasallahi var Kol bacak indiriyor 🤭😃
Kardelennn34 -Bal123- maşallah kızınıza sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah az kalmış 🤗 hatta siz şafağı bitirip doğan güneşe gidiyorsunuz 🤣
Fuhrer Haftaya gireceğim kızım kıpır kıpır tuvalete çıkarken bile tuvaletim geliyor en son yatak kurucam..
Fuhrer Kardelennn34 keşke benimde öyle olsa bende tam tersi hiç WC girmemiş gibi ard arda geliyor uykularım sürekli bölünüyo 😅
Kardelennn34 xbebegimx o haftada bende tek tük hissediyordum şimdi maşallah var 🤣 babasida abiside hissediyor ellerini koyunca