GamzeBerat Merhaba bayanlar bugün doktora gittim doktor kıza benziyor dedi gecen ayda kıza benziyor demişti iki aydır kıza benziyor diyor ama kesin değil diyor bende meraklıyım ya şimdi detaylı ultrasonumu bekleyeceğim 😔 kıza benziyor deyipte erkek olurmu ki 😂 şu merak ne kötü birşey adam çatlatır 😂😂
Nazliozr GamzeBerat bizim doktor da 2 seferdir kıza benzetiyo allahım kız da olsa erkek de olsa özürsüz kusursuz sağlıkla kucagımıza almak nasip olsun
Irmakdkm GamzeBerat 13 haftalıkken belli oldu bariz şeyini ultrasonda çekip kağıdını verdi hatta nasıl belli değil sizin
elifelifelif Banada oyle dediler habire bence kiz diyip durdular. Hatta arada bi kere erkek diyen doktor bile oldu. En iyisi ayrintiliyi beklemek dedim. Dun ayrintiliya girdim. Oda net bisey soylemedi kiz bence dedi ama emin degildi😢😢
GamzeBerat elifelifelif yaa 9 ay bekleyecekmiyiz 😔 insan merak ediyor tabi önce sağlık ama kıyafet almak istiyor
Mrvbgc 2 kere bana da doktorum kıza benziyor demişti ama iki hafta önce 16 haftalıkken kesin erkek dedi doktorum 😊 hayırlısı
GamzeBerat Mrvbgc hayırlısı olsun cnm 💕 ben ilk çocuğumda 6 aya kadar birşey almamıştım her gittiğimde erkek demişti sonra herşeyini aldım ana bunda benzetiyorlar kesin birşey demiyorlar
Gzddlk GamzeBerat 18 haftalık ama demek ki uygun poziyson olmadı net görmek için hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alın inşallah
GamzeBerat Miram65 ben sanah yine gittim başka doktora 3. Kez kıza benziyor ama belli değil dedi 🙃😂 3 farklı doktor kıza benzetip kesin kız demiyor ama
Fundaduru Ben de dün gittim 11+5 haftadayız şu an çok küçük ama pipi göremiyorum kıza benziyo yüzde60 dedi💗
SuAte Benim de saat 3te randevum, ikili teste de giricem belli olur inşallah 😊 tabii ki önce sağlıklı olması 🙏🏻
Lil Net olmadan öğrenmeseydim keşke dedim ben şahsen. Önce çünkü biri çok yüksek ihtimalde erkek dedi hatta baya ben de penis gördüm sanki hoş o haftalarda kadın cinsel organı da klitoris çıkıntısı da olabiliyormuş, diğeri de erkek olabilir ama o kadar da atmayalım daha çok erken sesi. sonra ertesi kontrolde diğeri kız gibi dedi biz de bir kız bir erkek kafasına girdik. Sonra geçen kontrolde biri kesin kız diğeri göstermiyor ama o da kız gibi dedi. Asla cinsiyeti şöyle böyle olsun diyen biri değilim ailede kimse değil, bana kalsa ikisini de Doğumda öğrensem olur ama tam bir fikre alışıyoruz değişiyor diğerine alışıyoruz değişiyor o biraz beni yordu. Üstelik bu son iki kız ihtimali de hiç kesin değil. özetle bence kesin olana kadar çok sormamak daha doğru, artık kesin emin değilse bana söylememesini isteyeceğim doktorumdan, kocam dışarıda sorsun öğrensin ihtimalleri 😂👍🏽