Daisy0000 cevriye35_ Alışınca kulağa güzel gelebilir, alışık olmadığım için yeni çıkan bir meyvenin ismiymiş gibi geldi 🫣 Anlamı nedirrr
Asistan-mom cevriye35_ Ben beğenmedim kulağıma hoş gelmedi sesleniş olarak yakıştıramadım ayrıca TRT çocuk da maysa bulut vardı o aklıma geldi
begumt cevriye35_ cok guzel bence. Latin Amerika cok kullaniyor ‘Maisa’ seklinde. Hem global hem kulağa da hos geliyor.
cevriye35_ Asistan-mom Cizgi filmle alakasi yok eski Turk kadinlarinin isimlerinde varmış anlamini da begenince bayadir aklimizda bi soruyum dedim 😊
Daisy0000 cevriye35_ Anlamı çok güzelmişş ama söylenişi kulağa nahif gelmiyor pek canım 🌺Tabi yine karar sizin
Asistan-mom Filedna 😀 çünkü bı tek orda duymuştum maysa ismini Maya masa karışımından uydurulmuş bı karakter gibi düşünmüştüm çizgi filmde Zevk ve tercih meselesi Herkes fikrini belirtmekte özgürdür 🥰 anne baba ne isterse isim konusunda en doğal haklarıdır 💐
Tugce_gokalp cevriye35_ Arkadaşımın kızının adı hatta iki isim koydu maysa ada güzel isim bence maysa ile buluttu galiba öyle bir cizgi film de war
tubimom cevriye35_ al yanaklı güzel kadın demek eski Türk isimlerinden bence çok güzel tabi çizgi filmden bir aşinalık var ama çok tatlı
kubraselcuk cevriye35_ arkadaşımın yeğeninin ismiydi o zamanlar çok farklı ne güzel demiştim bence çok güzel bir isim yaygın isimlerden fenalık geldi çünkü 🙈