Papatyam63 Kızlar benim bı kedim var şehir dışına çıktım eşim bir aydır bakıyor bugün sabah kalkmış kedi yok evin her yerini aramış yok cam acıkmış beşinci katan atlamis ortada yok 🥺 cipte takılı napabilirim ben
Tatlicilek Papatyam63 muhtemelen yaralanmıştır, ilk bulduğu kuytu yere saklandı bence, çok uzaklasamamistir, yakın çevrede her yeri arayın bence 😔 çok üzüldüm, umarım sağlıklı bir şekilde bulur ve kavusursunuz 🙏🏻
Bernasnli İnşallah bir yeri kırılmamıştır. Etrafa bakın apartman kapısını , arka taraftan girilen bahçe kapısı falan varsa açık bırakın geri girmeye gelir. Ama inşallah bir yeri kırılmamıştır ya. Genelde gece geliyorlar arabaların altına falan saklanıyorlar. Apartmanda kapıyı bulamıyorlar maalesef herkese söyleyin bakarak olsunlar gören falan olursa yabancı kedi diye çıkartmasınlar kapılar açık kalsın
Papatyam63 Bernasnli ya evi tanımıyor daha hiç dışarı çıkmamış ben beşinci kata oturuyorum evi tanımıyor her yere bakmış eşim ama yok ortada ondan iki gün öncede kendini baska bir evin çatısına atmış tutup eve getirmiş ama bu sefer yok
Tugcekaraaaaa Bütün mahalleyi arayın eğer camdan atladıysa mutlaka yara almıştır ve cok uzaklaşmıs olamaz kıyamam ya eşiniz neden camı acık bırakmıs yazık oldu cok üzüldüm
Papatyam63 Tugcekaraaaaa ya odanın cami kapalı ben evde değilim mutfaktan atlamış gece her yeri aramış yok dusarda bakmış yok
Bernasnli Papatyam63 kısır değil mi kızgınlık dönemindeyse kaçma eğiliminde olur gene de bina kapısı açık olsun bilir onlar