Ebruuuu16 Canlarım ben plsenta previa totalistim ilk gebeliğim tüp bebekle hamile kaldım. Şükür kanamalar hastane yatışları derken 35. Haftaya geldim 4 gün sonra dogum tarihi verdi doktorum çok tedirginim benimle tecrübelerinizi paylaşabilirmisinz 🌸
cherryblossom7 Ebruuuu16 bende sizin gibiyim 37-38 arası almak atıyor dr. Herhangibir sorun olmadı değil mi gününüz Hangı gün
Gul2769__ Ebruuuu16 plasenta rahime yapismismiydi kanamaniz oldumu nasıl durduruldu balon konduktan sonra kanama geldimi rabbim bebeginizi size bağışlasın 🤲🏻
Ebruuuu16 Mryy01 başta hep lekeler kanamalar vardı daha sonra durdu 26.haftada tekrar başladı 1.5 ay hastanede yattım
cherryblossom7 Ebruuuu16 sağ salim kavuşun inşallah bende korkuyorum artık nasıl olcak nasıl geçecek operasyon diye diye😔
Ebruuuu16 cherryblossom7 Rabbim hepimize yardım etsin inşallah saglıklıca yavrularımızı kucaklarımıza alalım 🤲🤲🌸🌸
Ebruuuu16 Mervet10 şükür güzel geçti korktugumuz hiç bişey olmadı dogumdan sonra rahime balon konulmuş kanamayı engellemek için.
Ebruuuu16 Gul2769__ hayır canım plasenta tam kapatıyodu ama yapışma olmamış galiba kanamam olmadı şükür hiç söyledikleri kötü şeyleri yaşamadım sadece sular seller gibi kanamam gelip acil sezeryana girdim çıktıgımda çok şükür korktugumuz hiç bişey olmamıştı… senin kaçıncı hamileliğin daha önce sezeryan dogumun varmı
Ebruuuu16 Ebruuuu16 Gul2769__ balon konuldu ama kanama olmayınca 12 saat sonra çıkarıldı balonu hissetmiyosunuz merak etmeyin ilk etap da doktorum söyleyince ürkmüştüm ama anlaşılmıyo ameliyat esnasında konuluyo çıkartıken hiç bişey anlamıyosun. Buralarda 8 ay boyunca teselli aradım aglamaktan harap oldum ama asla o kadar da korkulucak bişey değilmiş evet riskli doktorlar hep en kötüsünü söylüyo biraz uzun oldu kusura bakma. Rabbim kimseyi darda bırakmasın sağlıcakla alırsın insallah kuzunu
Gul2769__ Ebruuuu16 yaa bana da doktor tam kapatıyor dedi yapismadan falan bahsetmedi inşallahda yoktur üç sefer kanama yaşadım şuan kalkmiyorum yerimden pek yaa hadi bizde sağlıkla çıkalım sezeryandan evladım ile 🤲🏻yok canım ilk gebeliğim doktor gün verdi haftaya tekrar kontrole gidicem Şubat’ın 21 inde doguma Alacak bir aksilik kanama v.s. olmazsa
Gul2769__ Ebruuuu16 estağfurullah canım inan böyle teselliler güzel şeyler duymak istiyorum duyunca daha bir mutlu daha güçlü oluyorum sanki 🥺yaa inşallah hiç biseye gerek kalmadan doğumdan çıkarız kanamasiz güzel geçer sorunsuz sıkıntısız inanın bende öyleyim sürekli ağlıyorum bebeğimi kendimi düşünüyorum geceleri uyanınca aklıma geliyo oturup ağlıyorum yatakta şimdi artık güzel dusunuyorum Rabbim yardımcımiz olacak biliyorum amin amin aminn çok dua edin olurmu 🥺🤲🏻