Can46 Fırat isminde çocuğunuz tanıdığınız var mı? huyu suyu hakkında fikirlerinizi paylaşabilir misiniz 🌼
Deletedmom_106 Can46 var kuzenimin oğlu. Dünya tatlısıydı. Şmdi büyüdü tabi .. çok yakışıklı maşallah . Çok zeki
heleninannesi Can46 genelde Fırat isimli kişiler çok yakışıklı oluyor 3.4 tane tanıdığım Fırat var kişilik olarakta mükemmel 😹
Mavibulutt Can46 kardeşimin adı :) herkesin yazdığı gibi birisi. Aşırı çalışkan ve ailesine çok düşkün çok merhametli
Edolili Can46 çocuk olarak yok ama patronumun adıydı. Çok güzel insanlığı vardı sakin anlayışlı bi kişiliği . İsim olarak da çok güzel
Tuba3535 Eşimin adı Fırat. Ailesine cok bağlıdır, cok vicdanlı, çalışkan, çevresi tarafından sevilen sayılan biri. ve aşırı titiz tabi ismiyle mi alakalı bilemiyorum :) Oğlunuza koyacaksanız umarım eşim gibi olur💙
Mavibulutt Can46 koç burcu olduğu için arkadaş canlısı ama hwrkese hemen iyi diyor kimsenin kötü olabileceğini düşünmüyor. Küçükken her gittiğimiz oturmada sıkılırdı onu hatırlıyorum ama eskiler de istiyor ki çocuk otursun kalkmasın 😂 şimdi 26 yaşında
Deletedmom_103 Can46 abim var. 30 küsür yaşında işine yarar mı bilmem. İşine gelmediği zamanlarda mükemmel yalancı 😂. Onun dışında evine ailesine bağlı. Küçükkende ne çok uslu ne çok yaramazmış
Mrvctn Can46 eski erkek arkadaşımın adı. Mardinliydi u** satıcısı çıktı 6yıl gizleyebilmiş benden 🙈 ağzı çok güzel laf yapar kendi söylediği yalana bile kendi inanırdı düzgün bi işi yoktu ailesine de bağlı gibi gözüküyordu ama onlara sevgisi düşkünlüğü yoktu parasız pulsuz gezmeyi çok sever hiç ders dinlemez ama dinledi mi onla ilgili en zor soruyu bile sorsan yapardı çalışkan değildi ama zekiydi yani 🤣 neyse ayrıldık başkasıyla evlendim öğretmen oldum Fırat diye bi öğrencim oldu o kadar yakışıklı o kadar düzgün mülayim bi çocuk ki Vanlılar , saygılı yemyeşil gözleri kibar diksiyonu ,kızlara karşı konuşması el hareketleri dersleri mükemmel bi çocuk. İnşallah değişmez 🤣
Papatyaa_severrr000 Can46 bir tanıdığımın ismi Fırat yalancı dolandırıcı adam yaralama ne ararsan var. Diğer tanıdığım ise çok çalışkan ama yalancı