Ygllll Annebebek_33 siz bilirsiniz ama gerçekten çok uzun… Ve sadece 1ini kullanacak merbaha sizi türk telekomdan arıyorum adım merve alparslan göktuğ beyle mi görüşüyorum 🤣 demem. Göktuğ beyle mi görüşüyorum derim o daha kolay karşıdaki insana da eziyet 🤣
Aysee1123 Annebebek_33 Şahsi fikrim ikisi beraber uzun ve söylemesi zor. Uyumlu gelmedi bana ikisi ayrı ayrı daha iyiler
Hdndns12- Annebebek_33 Annebebek_33 güzel ama uzun biraz sanki miraç göktuğ da güzel olabilir daha uyumlu
Ygllll Annebebek_33 ben isim bulamadım bu arada benim tercihim net anlaşılır olması. Ediz diyorum edis mi ediz mi diyorlar uraz diyorum s mi z mi diyorlar offff bunaldım her dk insanlara düzeltme mi yapcam net anlaşılor isim tercih ederim mümkünse de kısa…
Ela000 Alp Arslan Göktuğ aslında 3 isim gibi. Ve söylerken uzun olduğu için insanı yoruyor . Eminimki herkes 1 isimle seslenecek. Tabi ki karar sizin ❣️
Daisy0000 Annebebek_33 Bebiş doğar doğmaz ülkü ocakları başkanı olarak işe başlayabilir 🤭🤭 Bu arada isimler çok güzel ama bence ikisi bi arada çok fazla oluyor
H1z2a3 Annebebek_33 bence çok uzun bunun yanına birde soyadı gelecek o çocuk büyüyecek resmi bir kurumda imza atması gerekse her imzada isim yazarken laf sayar valla😂
eflinmira_1 Cinsiyeti henüz öğrenmedik erkek olursa bizde Göktuğ düşünüyoruz normalde iki isim istiyordum ama soyadımız da uzun olduğu için vazgeçtik ikinci isimden
Aslaninannesi01 Annebebek_33 ikiside çok güzel isimler ama ikisi bir arada ağır olmuş ikiside ağırlığı olan isimler
Birbebetoannesi Annebebek_33 Hepsi ayrı ayrı güzel oğlumun adı Göktuğ ben koymuştum ☺️Çok uzun isimler yarın öbür gün sınav kodlamalarda zor olabiliyor. 2.ci bebişimin adı da Tuğrul Alp koymayı düşünüyoruz inşallah (Tuğrul eşim, Alp ben istedim🤓)