Betulnnmz Hazal44 bestlak damlayı bir araştırabilirsiniz onun dışında bol bol su protein ağırlıklı beslenme, bulgur ve mümkün olduğunca dinlenmeye çalışın umarım yardımcı olanınız vardır yoksa dinlenmek baya zor oluyor
Sena00 Hazal44 canım incir kürünü dene dua edersin bana o derece diyorum ⅘ tane kuru inciri dörde böl üzerine üç su bardağı su koyup 15 dakika kaynat suyunu iç incirini ne ye
Tiiffany Hazal44 bol su için. Uyuyun dinlenin cok etkili. Bulgur pilavi ve tahinli yiyecekler. Helvası olur veya tahin pekmeZ hemen süt yapıyor
Nesnes28 Hazal44 lactamil anne sütü içeceği var süt yapıyor ve sütün kalitesini artırıyor birde ananas suyu içiyordum oda işe yarıyor tavsiye ederim.
Anneyimbennanne Sena00 Bunu merak ettim şuan hamileyim de ☺️. Ne sıklıkla yapılmalı. ☺️ Yani şunu sormak istyrm fazlasını kaynatıp icsek
Sena00 Anneyimbennanne incirin hiç bir zararı yok günde iki kez yapabilirsiniz ama gece içip uyumak hani o esnada da dinleniyoruz sütümüz doluyor ya daha etkili gerçekten harika süt yapıyor bende internetten gördüm işe yaramaz diye yinede deniyim dedim inanılmaz süt yaptı nasip olursa bu doğumdan sonra da yapacam inşllah gerek kalmaz da