Cady benimde acı eşiğim çok düşük elime iğne batsa ağlayan biriydim.başta sancım olsa da dayanacak haldeydim son 1-2saat kala çıldırdım😆 ebe sürekli geliyo çatı için, zaman kavramını yitirdim bi ara sanki 10 dk da geliyor gibiydi yatağın başına duvara tırmanmaya çalıştığımı gelmee git diye bağırdığımı hatırlıyorum tekmeler savurmuşum ebeye öldürücem hepinizi diyip birazda küfür sallamışım galiba😅 annemin beni tutmaya çalıştığını ağzımı kapadığını falan hatırlıyorum. Bir de ebe olmuyo böyle ama yeter artık yaaa uğraşamıcam daha fazla diye ağlamaklı çıkmıştı oh kurtuldum derken dr geldi olay çıkarmışız gel bakiim şöyle diyip zorla çatı yaptılar annemler beni tuttu ellerim ayaklarım bağlı resmen o travma yarattı işte biraz bende🥲dr halime bakıp gece 1 gibi ancak doğurur demişti ben öğlen doğurdum💪 epidurali bulandan da Allah razı olsun🥹 ama iyiki normal yapmışım diyorum o haller benim şımarıklığımdandı okadar olay yaratmasaydım doğuma odaklansaydım çok daha erken doğururdum. 5 sene geçti üzerinden şimdi daha olgunum ve acılara dayanabilecek gücü içimde hissediyorum 2.ye hamileyim şimdi çatıdan sancılardan korksam da o acıyı unuttum sanki😅 Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin sağ salim alalım kucağımıza inşallah.