Bekledigimmucizemm minikmucizeemaak amin amin inşallah ilk bebiş mi benim ilk çok heyecanlıyım inşallah sağlıkla devam eder kucağıma almakta nasip olur
Bekledigimmucizemm Catsofmom maşallah sağlıkla gelsin bende 3+6 da 106 ile öğrendim yarın tekrarlayacağım sağlıkla kavuşalım inşallah
Bekledigimmucizemm Derin11 tekrar verdiniz mi kanı yükselişine baktınız mı hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Bekledigimmucizemm minikmucizeemaak çokk yeniyiz daha dün öğrendim yarın kan değeri tekrarlicam bakalım kaç çıkacak inşallah güzelce yükselir
minikmucizeemaak Bekledigimmucizemm Aa evet daha çok minik, inşAllah sağlıkla artar. Sağlıkla kavuşalım hepimiz 💜 Bende ilk öğrendiğimde 1-3-5-7 şeklinde kan tahlili yaptırdım, 11 inde de keseyi görmüştüm:)
Derin11 Bekledigimmucizemm şuan 7+4 uz inşallah sağlıkla gelir benimde kanamam oldu progestan kullaniyorum en son beta 33 binlerde çıkmıştı 5+4 de
Bekledigimmucizemm minikmucizeemaak kan verdiğimde reglime 1 gün vardı 106 çıktı dün yarında tekrar vereceğim güzel artmışsa inşallah başka vermem dualarında bana da yer ver
Bekledigimmucizemm Derin11 yaaa maşallah o zaman sen kaç haftalıkken öğrendin çok erken öğrenmişsin galiba