PrensinibekleyenAnnee Rabiagulcin değişmezse oyl canım bakalm 3 haftaya tekrar giderim benimde net kız demedi devlet ondan mı kızdır inşallah dedim bakarız acele etme dedi Allah gönlüne göre verdi dedi kalktı bı oran deseydin 😂
Papatyaa_severrr000 Rabiagulcin bende 3 hafta sonra gideceğim inşallah söyler cinsiyeti. Daha önce tahminde yapmadı
Nuraaa Rabiagulcin ben 13 haftayım suan Ama cınsıyet bellı degıl erken dedı doktor Ikılı testde sadece doktor erkegı anımsatıyor dedı 3 hafta sınra randevum var onda bellı olacaktır
Aleynagunal Tulipati aaa aynı haftayiz ben ikili test yaptırmıştım onun sonucunu bekliyorum doktora gidince sorucam cinsiyeti inşallah öğrenirim 🤲
Sevgi1985 12 haftada erkek dedi ama değişebilir dedi ayın 7 sinde gıdecem 15+4 oluyorum ozaman söyler
Semra007 Çarşamba ikili tarama oldu,12+1 kıza benziyor dedi😌çok umutlandık,sağlıkla gelsin öncelikle ama kız olmasını çok istiyoruz
Selinakbas Rabiagulcin Devleti de bu konu da anlamıyorum madem cihazlarınız son model değil, söylemiyonuz o zaman cihazlarınızı geliştirin
Sesssi Rabiagulcin ya ne kadar çok yanılma oluyormuş böyle okuyorum da madem bilemiyorlar kesin söylemeseler bari çok ilginç gerçekten🙄
Rabiagulcin Sesssi ben çok üzülüyorum bu duruma cinsiyet öğreniyorsun isim buluyorsun alış veriş yapıyorlar ayrıntılıda genelde tam beli oluyor cinsiyet