Bebetooo0 Rabiagulcin oyy amin inşallah tatlım şimdi teyzeme de hep kız denildi 9 ay olunca erkek olduğunu öğrendik bende endişeliym 🥰 hep rüyalarımızda erkek görüyoruz baklm sağlıkla gelsn yavrum sizin miniği size bağışlasn 🧿🙏🏻
Aleynagunal Tulipati normal çıktı çok şükür zaten kan testinde bişe çıkacağını zannetmiyorum ama sonuclarimi alıp öyle gidicem doktora
Rabiagulcin Merve171214 sağlıkla doğsun inşaAllah heyecan dorukta benim 2 kızım var bi oğlum olsun çok istiyorum 18 olduk bebek göstermediği bekliyorum bi daha ki kontrolümü
Mltsnl Bizimasalimiz yaaa bende doğum kasım 25 gibi bana da 11 de erkek 15 de kız denildi bende haftaya gideceğim
Mltsnl YigitPoyrazMomm bende 11 de öğrendim erkek bende hep erkek hissetmiştim herkes erkeğe benziyor dedi 15 de gittim kız denildi haftaya yine gideceğim
YigitPoyrazMomm Mltsnl maşallah şuan net birşey dedimi doktorun canım bende erkek hissediyorum belki ters köşe yapar bebeklerimiz😂
Mltsnl YigitPoyrazMomm yok canm şimdide kız dedi ama ben haftaya başka doktora da gideceğim emin olmak için 🥰