mbetuly Arkadaslar beta sonucum 192.6 hemsire aradi gebelik var ama 1 hafta sonra belli olur artmasına göre dedi . Bu sonucun azalma ihtimali var mi ben hamilemiyim kesin ?
Deletedmom_103 mbetuly evet kesin hamilesin ama sağlıklı olduğunu anlamak için 2 günde bir artışı takip etmen gerekli. 2 günde en az 2 kat veya %60 oranında artması gerekiyor sağlıklı gebelik olduğunu anlamak için. Hayırlı olsun
Likayolcusu mbetuly hiç strese girme canım bi gebeliğimi 37 birini 17 ile öğrendim ikisi de sağlıklı ilerledi
rainss mbetuly bu süreçte öğrendiğim kadarıyla kimyasal olan gebelikte değer düşüyormuş inşAllah sağlıcakla gelişir büyür 🙏🏻
Ponduk mbetuly gelisme takip etmeniz gerek .. hizli hizli artmasi lazim … 5 haftalikken gelisimde sikinti olsu benim 50binlerden 2 gun sonra 30 binlere dustu bi anda yani dusedebiliyo ama nirmal saglikli gebelikse hep artışta olur
canss_96 Benimde test silik çıkmıştı kan vermiştim 83 çıkmıştı doktorun 2 gün sonra tekrar kan ver dedi 200 küsürlere çıkmıştı şuan 6+6 haftalık hamileyim senin için de hayırlısı olsun inşallah🙏🏻
canss_96 mbetuly onu doktor tam hesaplıyor.Ben kendim hesaplamıştım uyuşmamıştı çünkü şimdi bişey diyemem sizin değeriniz için🙏🏻