Anne0909 Kızlar 2 buçuk aylık bebeğim var eylülde tatile gitmeyi düşünüyorum 5 buçuk 6 aylık olucak hemen hemen sizce zor olur mu bebek için bi sıkıntı olur mu
Agg0207 Anne0909 canım bu soru herkese göre değişir çünkü herkesin bebeği bir değil ben kızımla 3 yaşında bile rahat edemedim hele bebekken aslaa
Elif_Annesi Anne0909 bizim arkadaşlar beşinci ayında bebisleriyle çadır kampı yaptılar.Durum elveriyorsa bebek için sıkıntı olacak bir durum yoksa neden olmasin
Anne0909 Brownie ya ben okudum da 6 aydan önce deniz havuz önerilmiyor yazıyordu o yüzden tedirgin oldum bir sayfada 1 yaşından önce tehlikeli yazıyordu bir virüs varmış sanırım o yüzden korktum
Lur-2006 Puhu_ishak ben de 40 ı çıkar çıkmaz yazlığa kaçmayı düşünüyorum ama bir sorun olur mu diye korkuyorum
Anne0909 Agg0207 haklısınız ama ben bu virüs olayı falan varmış 1 yaş altı bebekler için tehlikeliymiş onun için sordum
Tutkaltupum Anne0909 6 aydan once onerilmiyor. 6 aydan sonra deniz daha masum, havuz için en az 1 yaş deniyor. Yüzdürmezseniz içinizde rahat olur günesten korumak onemli
abmsenol Benim de 1.5-2 aylık bebekle eylülde tatile gidesim var, ama 430-450 km yol var, zor olur mu, tatilden zevk alınır mı diye sormak istiyorum 😄