Mucizemgeldi Karnınız bayâ bayâ dışardan belli edecek şekilde şişti mi çıktı mı ? Benim şimdiye kadar yoktu bugün bayâ kocaman karnım olmuş dışardan da belli erken mi acaba ya ??? Kabizim birde midem de şişmiş bayâ davul gibi
Avril Mucizemgeldi şişkinliktendir o 18+3 üm ben de akşamları dokuz aylık sabahları hamile değilim azıcık minicik şişlik o kadar 🤣 Sabahları bakınca diyorum oha daha hiç göbeğim çıkmamış ama akşamları resmen davul oluyor bir anda dokuz aylık hamile gibi oluyorum 🫠
Aysee1123 Mucizemgeldi 17 den sonra biraz çıktı benim artık yani değişmiyor artık gece gündüz ☺️ Çok değil ama çıktı yani 😂 Şuan 19 halen aynı
Tugbavepamuguuu Benimde 13. Haftadan sonra çıkmaya başladı 17. Haftadayım dışarıdan belli oluyor şükür çok güzel bir şey 😍
Mochi Mucizemgeldi 15.haftadayız benim de şişti. Bazı günler daha büyük bazı günler daha küçük karnım, bende sindirim problemi yaşıyorum kabız değilm ama 2-3 güne bir ancak çıkar mı insan tuvalete 😬😬
bnc Gayet normal, herkesin iç karnı farklı. Benimde 15.haftada birden çıktı şuan 18 deyiz dışarıdan belli oluyor 😊