Adnuf59 Bu hafta her gün ayrı bi ağrı çekiyorum. Bel ağrısı, makatta baskı, vajinada zonklama, yatamama, mide şişkinliği, karın sertliği… Bu haftalarda olup şikayetleriniz neler? Doktorunuz ne diyor. Doktora şikayetleri yazdık cvp vermedi🫠
Likayolcusu Adnuf59 ahh canım ahhh 🥹🥹 33+2 den haber veriyorum şükr edin halinize hergün hergün daha çak artıyor ağrılar da şikayetler de 🥲🥲 tabi doktorunuza düzenli gidin tahlilleri düzenli yapın başka sorunlar olanibilir ama ikiz gebelik başlı başına çok çok zor 😞 Allah yardımcımız olsun
Adnuf59 Likayolcusu ne kadar arayla tahlil yaptırdınız çok da tahlil istemedi benim doktorum arada idrar yaptı o kadar
Busra-10- 27+5 bizde baya ağırlastik. Sürekli bi ağrı söz konusu .bel ağrısı kasık ağrısı. Uyku kaçması. Cabuk yorulma nefes darlığı gibi sayacagim bi suru şey başladı 😊 hazirliklarim da tam değil bide 🥺
Dilefruzum Busra-10- bende 29 haftalık ölüyorum desem yeri valla vajinada zonklama agris bebek hareketi aşağıdan vuruyo yardım edim niye olabilir acaba bı sıkıntımı
Busra-10- Dilefruzum bazen bebek pozisyonu ile de ilgili oluyor . Benim Kasıklarim çok ağrıyordu ayakta duramıyordum idrar yollarımda enfeksiyon oluşmuş tek.kullanimlik toz vermişti doktor snra dan geçmişti.
Adnuf59 Sultannbstrk 23. Haftaya kadar her şey güzeldi birden başladı benim bebekler ağırlaştıkça ağrılar başlıyor sanırım. Ağrılardan çok bi şey olucak mı stresi insanı yoruyor
Likayolcusu Adnuf59 canım acike gittiğim her zmaan normal kpntrolde ¾ haftada bir hem kan hem idrar veriyorum ve bebeklerden biri gelişimi geride diye ilk 10 gün ara ile kontrole gidiyordum sonra haftada bir bu saaten sonra haftada iki olarak kontrole gidicem
Sultannbstrk Unukor hayır daha hiç olmadı çok şükür ilk gebeliğimde son zamanlarda olmuştu çok erken olmuş sizin iki acaba ödemden miii tuzu kesmeyi deneyin belki iyi gelir
ElBam Unukor 21. Haftalıgım bendeyeni olmaya başladı ama evet ayak ağrısı yanması şişmesi kötü ya üstüne basamıyorum fazla yürüyemiyorum 😞
123efm- 30+6 yız ne kadar dinlenirseniz yatarsanız o kadar rahat olursunuz oturmak bile şişiriyo sürekli yarıyorum yata yata bu güne geldik 😌🤣 tavsiyem yormayın kendinizi yorulunca gece bile uyuyamıyorum bol bol dinlenin
Aysenur222 Adnuf59 bunları her gebe yaşıyor ama işte adı üstünde ikiz sen normal bir gebeden ikş kat ve daha erken yaşıyorsun bu yüzden magnezyum kalsiyum bunları düzenli kullan hep bebek için hem ageılar için herhün sade soda iç süt iç kemiklerin iç